ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ

ΤΣΣΚΑ: Στον αέρα ο αγώνας με την Φενέρμπαχτσε στις 4 Νοεμβρίου, ανακοινώθηκε lockdown στην Μόσχα λόγω κορονοϊού

Οι Ιτούδης, Χάκετ και Σβεντ σε αγώνα της ΤΣΣΚΑ
Οι Ιτούδης, Χάκετ και Σβεντ σε αγώνα της ΤΣΣΚΑ CSKABASKET.COM

Ο Δήμαρχος της Μόσχας ανακοίνωσε ότι από τις 28 Οκτωβρίου θα επιβληθεί lockdown στην πόλη λόγω της έξαρσης κρουσμάτων κορονοϊού, με αποτέλεσμα να είναι στον αέρα ο αγώνας της ΤΣΣΚΑ με την Φενέρμπαχτσε για την 8η αγωνιστική της EuroLeague.

Τα κρούσματα κορονοϊού στην Ρωσία έχουν πάρει ξανά την ανιούσα, αφού μεταξύ άλλων ανακοινώθηκαν νέα ρεκόρ τόσο σε κρούσματα όσο και θανάτους. Αποτέλεσμα είναι να επιβληθούν διάφορα μέτρα, με τον Δήμαρχο της Μόσχασς, Σεργκέι Σομπιάνιν να πηγαίνει το θέμα ένα βήμα πιο μακριά και να ανακοινώνει lockdown από τις 28 Οκτωβρίου, με αποτέλεσμα πλέον να είναι στον αέρα ο αγώνας της ΤΣΣΚΑ με την Φενέρμπαχτσε στις 4 Νοεμβρίου για την 8η αγωνιστική της EuroLeague.

Σε περίπτωση που τα μέτρα που ανακοινώθηκαν ισχύουν μέχρι τότε θα πρέπει να αποφασιστεί τι θα γίνει με το συγκεκριμένο παιχνίδι και αν θα χρειαστεί να παρθεί ειδική άδεια για να διεξαχθεί, με τις εναλλακτικές να είναι η αναβολή και η αλλαγή της έδρας.

Υπενθυμίζεται ότι βάσει του καταστατικού της EuroLeague ένας αγώνας μπορεί να αναβληθεί μέχρι τρεις φορές. Αν δεν βρεθούν εναλλακτικές ημερομηνίες ή υπάρξει και τέταρτη αναβολή, τότε η ομάδα που ήταν υπεύθυνη για την πρώτη αναβολή θα χάσει τον αγώνα στα χαρτιά με 0-20.

TAGS ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ