ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ

ΤΣΣΚΑ: Ο Αλέξι Σβεντ έδωσε εκκωφαντική απάντηση κόντρα στην Ούνικς Καζάν

Ο Σβεντ σκοράρει για τρεις απέναντι στον Τζέκιρι
Ο Σβεντ σκοράρει για τρεις απέναντι στον Τζέκιρι CSKABASKET.COM

Μία βδομάδα μετά τη χειρότερη εμφάνιση της καριέρας του, ο Αλέξι Σβεντ απάντησε με την πιο παραγωγική εμφάνισή του, ως παίκτης της ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Μέσα σε μια βδομάδα, ο Αλέξι Σβεντ παρουσίασε αμφότερες όψεις του νομίσματος. Την καλή και την κακή.

Απέναντι στην Αρμάνι Μιλάνο, πριν από μερικές ημέρες, ήταν απογοητευτικός στα 18'58'' που βρέθηκε στο παρκέ, αποτελώντας κι αυτός βασική αιτία για την εντός έδρας ήττα της ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Το -5 που έγραψε στο σύστημα αξιολόγησης της EuroLeague ήταν το χειρότερο της καριέρας του, γεγονός που κατέδειξε το μέγεθος του προβλήματος και τη ζημιά που προκάλεσε η εμφάνισή του.

Το βράδυ της Παρασκευής 28 Ιανουαρίου όμως κόντρα στην Ούνικς Καζάν, ήταν άλλος άνθρωπος. Ο εαυτός του, θα μπορούσε να πει κανείς. Χάρη στα δικά του τρίποντα (3/4) στις αρχές της τρίτης περιόδου, η ΤΣΣΚΑ Μόσχας πάτησε το γκάζι και έβαλε τις βάσεις για τη νίκη στο γήπεδο της Ούνικς Καζάν. Συνολικά, ήταν αυτό ακριβώς που θέλει ο Δημήτρης Ιτούδης, εξελισσόμενος στον MVP του αγώνα για την "αρκούδα" χάρη στους 27 πόντους που σημείωσε (με 3/4 δίποντα, 6/10 τρίποντα και 3/4 βολές).

Κάπως έτσι, την πιο κρίσιμη στιγμή, τόσο για τον ίδιο όσο και για τον οργανισμό, απάντησε εκκωφαντικά με μια σπουδαία εμφάνιση, την κορυφαία επιθετικά της φετινής σεζόν για εκείνον. Βλέπετε, το season high του ήταν οι 17 πόντοι που είχε πετύχει τρεις φορές φέτος (με Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ, Ζάλγκιρις και Βιλερμπάν).

TAGS ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ