EUROLEAGUE

ΤΣΣΚΑ Μόσχας: Η ηγετική κίνηση του Χάκετ προς τον Σενγκέλια

ΤΣΣΚΑ Μόσχας: Η ηγετική κίνηση του Χάκετ προς τον Σενγκέλια

"Δεν με άφησε καν να ολοκληρώσω την πρότασή μου" είπε ο Τόκο Σενγκέλια, όταν θυμήθηκε το πρώτο τηλέφωνο που έκανε στον Ντάνιελ Χάκετ για να του ζητήσει τη φανέλα με το νούμερο 23 στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας (VIDEO).

Ο Ντάνιελ Χάκετ δεν χρειάζεται συστάσεις. Όλοι γνωρίζουν τον χαρακτήρα του, όλοι ξέρουν πως είναι ο απόλυτος team-player, ένας πραγματικός ηγέτης. Το απέδειξε και μόλις ο Τόκο Σενγκέλια τον πήρε για πρώτη φορά τηλέφωνο, για να του ζητήσει τη φανέλα με το νούμερο 23 την οποία ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού φορούσε στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

" Ο Ντάνι είναι φοβερός τύπος. Όταν τον κάλεσα για να του ζητήσω να σκεφτεί να μου παραχωρήσει το 23, δεν με άφησε να ολοκληρώσω την πρότασή μου. "Κανένα πρόβλημα" απάντησε και μου εξήγησε πόσο με σέβεται σαν άνθρωπο και σαν μπασκετμπολίστα. Μου είπε ότι θέλει να αισθάνομαι άνετα στην ομάδα, οπότε μου έδωσε το 23 κι αυτό ήταν κάτι πραγματικά καταπληκτικό" είπε ο Γεωργιανός πάουερ φόργουορντ σε συνέντευξή του στο YouTube της ρωσικής ομάδας.

Κι αν στα μάτια κάποιων η απόφαση του Χάκετ δεν μοιάζει και τόσο σπουδαία, αρκεί να πούμε ότι υπάρχουν πάρα πολλές περιπτώσεις που αθλητές έχουν πουλήσει (!) το νούμερο που θέλουν συμπαίκτες τους.

TAGS EUROLEAGUE ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ