ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ

ΤΣΣΚΑ: Ατομικές προπονήσεις για τον Μάικ Τζέιμς στη Μόσχα

Ο Μάικ Τζέιμς με την φανέλα της ΤΣΣΚΑ
Ο Μάικ Τζέιμς με την φανέλα της ΤΣΣΚΑ EUROKINISSI

Ατομικό πρόγραμμα προπονήσεων θα ακολουθήσει ο Μάικ Τζέιμς που θα παραμείνει στη Μόσχα, ενώ δεν έχει υπάρξει κάποια εξέλιξη αναφορικά με το συμβόλαιό του.

Το ταξίδι του Μάικ Τζέιμς στη Μόσχα σήμανε αυτόματα και το ενδεχόμενο εξελίξεων αναφορικά με το συμβόλαιό του με την ΤΣΣΚΑ. Με ανακοίνωσή της η ομάδα, ενημέρωσε πως ο Αμερικανός θα ακολουθήσει ατομικό πρόγραμμα προπονήσεων και δεν θα συμμετέχει στην προετοιμασία με την υπόλοιπη ομάδα.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η ρωσική ομάδα, ο Τζέιμς θα παραμείνει στη Ρωσία καθώς δεν έχει υπάρξει ακόμα κάποια συμφωνία για λήξη του συμβολαίου του. Από τη στιγμή που ο Τζέιμς δεσμεύεται ακόμα με συμβόλαιο με την ΤΣΣΚΑ, είναι υποχρεωμένος να παραμείνει στη Μόσχα και να ακολουθήσει το πρόγραμμα προπόνησης που του υποδεικνύει η ομάδα.

Θυμίζουμε ότι ο Τζέιμς είχε αποχωρήσει από την ΤΣΣΚΑ μέσα στη σεζόν έπειτα από απανωτές ρήξεις στις σχέσεις του Τζέιμς με τον Δημήτρη Ιτούδη. Η ΤΣΣΚΑ είχε αφήσει ελεύθερο τον Αμερικανό μέχρι το τέλος της σεζόν ωστόσο το συμβόλαιό του έχει ισχύ για άλλες δύο σεζόν μέχρι και το καλοκαίρι του 2023.

"Τη δεδομένη στιγμή η ομάδα και ο παίκτης δεν έχουν συμφωνήσει σε λήξη της συνεργασίας τους επομένως ο Μάικ, όπως και κάθε άλλος αθλητής που δεσμεύεται με την ΤΣΣΚΑ, θα παραμείνει στην πόλη που είναι η ομάδα. Παράλληλα, ο Τζέιμς θα προπονείται ατομικά και δεν θα συμμετέχει στις προπονήσεις της ομάδας", αναφέρει η ανακοίνωση της ΤΣΣΚΑ.

TAGS ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ