EUROCUP

Τσεντεβίτα Ολίμπια: Έχασε στα χαρτιά με 20-0 τον αγώνα με την Μπούρσασπορ λόγω κορονοϊού

Ο Κέντρικ Πέρι της Τσεντεβίτα
Ο Κέντρικ Πέρι της Τσεντεβίτα PHOTO CREDITS: CEDEVITA OLUMPIJA/ALES FEVZER

Η Τσεντεβίτα Ολίμπια έχασε τον αγώνα με την Μπούρσασπορ για την 2η αγωνιστική του EuroCup με 20-0 έπειτα από απόφαση του αθλητικού δικαστή επειδή δεν παρατάχθηκε λόγω κρούσματος κορονοϊού, γράφοντας την δική της ιστορία.

Η Τσεντεβίτα Ολίμπια έγραψε την δική της ιστορία φέτος, αφού έγινε η πρώτη ομάδα σε μεγάλη μπασκετική ευρωπαϊκή διοργάνωση που έχασε παιχνίδι στα χαρτιά λόγω κορονοϊού.

Όπως ανακοίνωσε ο αθλητικός δικαστής της EuroLeague Basketball, ο αγώνας της σλοβενικής ομάδας με την Μπούρσασπορ για την 2η αγωνιστική του EuroCup κατοχηρώθηκε στην δεύτερη με σκορ 20-0, αφού η Τσεντεβίτα Ολίμπια δεν παρατάχθηκε στο παιχνίδι λόγω κρούσματος κορονοϊού στην παίκτη της.

Υπενθυμίζεται ότι ο αγώνας ήταν προγραμματισμένος για την Τετάρτη (7/10), αλλά ματαιώθηκε έπειτα από την απόφαση της Τσεντεβίτα Ολίμπια να βάλει όλη την ομάδα σε 10ημερη καραντίνα μετά το θετικό κρούσμα στην ομάδα. Βάσει των κανονισμών της EuroLeague ωστόσο, από την στιγμή που η Τσεντεβίτα Ολίμπια μπορούσε να παρατάξει 8 υγιείς παίκτες και αποφάσισε να μηντο κάνει, θεωρήθηκε υπαίτια για την μη τέλεση του αγώνα, πληρώνοντας τις συνέπειες.

TAGS EUROCUP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ