NBA

Τρομάρα με Τοσκάνο-Άντερσον στους Γουόριορς, πέρασε πάνω από την γραμματεία και χτύπησε στο κεφάλι

Ο Χουάν Τοσκάνο-Άντερσον των Γουόριορς
Ο Χουάν Τοσκάνο-Άντερσον των Γουόριορς Ⓒ 2021 MICHAEL DWYER/ ASSOCIATED PRESS

Ο Χουάν Τοσκάνο-Άντερσον των Γουόριορς τρόμαξε τους πάντες στον αγώνα με τους Σέλτικς, αφού στην (πετυχημένη) προσπάθειά του να σώσει μία κατοχή πέρασε πάνω από την γραμματεία και έπεσε με το κεφάλι στο πάτωμα.

Ο Χουάν Τοσκάνο-Άντερσον των Γουόριορς πάγωσε για λίγο όλο τον μπασκετικό κόσμο στον αγώνα των Σέλτικς με τους Γουόριορς (νίκη των πρώτων με 119-114), αφού η αυτοθυσία που έδειξε σε μία φάση παραλίγο να του στοιχίσει σοβαρά.

Το παιχνίδι βρισκόταν στην τέταρτη περίοδο όταν ο φόργουορντ του Γκόλντεν Στειτ κυνήγησε μία φαινομενικά χαμένη φάση, θέλοντας να προλάβει την μπάλα από το να βγει εκτός γηπέδου. Έτρεξε λοιπόν όσο πιο γρήγορα μπορούσε και πρόλαβε την μπάλα. Δεν πρόλαβε όμως να σταματήσει την πορεία του, με αποτέλεσμα να περάσει πάνω από την γραμματεία, να ρίξει μερικές οθόνες και να πέσει με δύναμη στο πάτωμα με το κεφάλι, παγώνοντας τους πάντες.

Αμέσως το ιατρικό επιτελείο των Γουόριορς έτρεξε στο σημείο, με τον χρόνο να σταματάει για λίγο για όλους στην όψη των παικτών του Γκόλντεν Στέιτ να δίνουν συνεχώς πετσέτες στους γιατρούς της ομάδας.

Ο Τοσκάνο-Άντερσον τελικά χρειάστηκε ράμματα στο κεφάλι, με τους Γουόριορς να ανακοινώνουν ότι κατά πάσα πιθανότητα έχει υποστεί διάσειση, ωστόσο φαίνεται να απέφυγε τα χειρότερα.

Δείτε το VIDEO με την τρομερή προσπάθεια του φόργουορντ των Γουόριορς:

TAGS NBA ΗΠΑ ΓΚΟΛΝΤΕΝ ΣΤΕΙΤ ΓΟΥΟΡΙΟΡΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ