ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Τροχαίο για τον Καλάθη

ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ / ΠΑΟ - ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ / EUROLEAGUE / PANATHINAIKOS - REAL MADRID (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ / ΠΑΟ - ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ / EUROLEAGUE / PANATHINAIKOS - REAL MADRID (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Νικ Καλάθης ενεπλάκη σε τροχαίο χθες (27/5) το βράδυ με το αυτοκίνητό του μαζί με την γυναίκα και το παιδί του, αλλά τόσο αυτός όσο και η οικογένειά του είναι μία χαρά στην υγεία τους.

Πρόσκαιρη ανησυχία υπήρξε στον Παναθηναϊκό Superfoods, αφού ο Νικ Καλάθης ενεπλάκη σε τροχαίο με το αυτοκίνητό του στην Κηφισιά χθες (27/5) το βράδυ.

Το τροχαίο προκλήθηκε όταν ένας ηλικιωμένος οδηγός παραβίασε ένα "STOP", χτυπώντας το αυτοκίνητο του γκαρντ του Παναθηναϊκού - στο οποίο επέβαινε η γυναίκα του και το παιδί του - με μεγάλη ταχύτητα. Ο Νικ Καλάθης τραυματίστηκε ελαφρά στο χέρι, χωρίς πάντως ο τραυματισμός του να εμπνέει ανησυχία, ενώ η γυναίκα του και το παιδί του είναι μία χαρά.

Δεν ισχύει πάντως το ίδιο για το όχημα του διεθνή γκαρντ, το οποίο υπέστη σοβαρές υλικές ζημιές. Όπως γίνεται αντιληπτό, παρά το γεγονός ότι δεν υπήρξε κάποιος σοβαρός τραυματισμός το σοκ για την οικογένεια του Καλάθη είναι μεγάλο.

Την δεδομένη στιγμή δεν είναι γνωστό αν ο Καλάθης θα αγωνιστεί στον αυριανό (29/5) εκτός έδρας των ημιτελικών της Stoiximan.gr Basket League κόντρα στον ΠΑΟΚ (18:30), ωστόσο προφανώς αυτό είναι το τελευταίο που απασχολεί τόσο τον Παναθηναϊκό όσο και τον διεθνή γκαρντ, αφου το βασικό είναι πως όλα τα μέλη της οικογένειάς του είναι καλά στην υγεία τους.

Ακολουθεί το ηχητικό απόσπασμα από τον Sport24 Radio 103,3 με θέμα το τροχαίο ατύχημα στο οποίο ενεπλάκη ο Νικ Καλάθης:

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ