ΜΠΑΓΕΡΝ

Τρινκέρι για τη νίκη της Μπάγερν επί του Ολυμπιακού: "Μη με ξυπνάτε"

Ο Αντρέα Τρινκέρι στο ματς Μπάγερν Μονάχου - Ολυμπιακός για την πέμπτη αγωνιστική της EuroLeague 2020/21
Ο Αντρέα Τρινκέρι στο ματς Μπάγερν Μονάχου - Ολυμπιακός για την πέμπτη αγωνιστική της EuroLeague 2020/21 EUROKINISSI

Στον έβδομο ουρανό ο Αντρέα Τρινκέρι μετά από τη νίκη της Μπάγερν Μονάχου επί του Ολυμπιακού, μιας και οι Βαυαροί βρίσκονται στην κορυφή της κατάταξης της EuroLeague 2020/21.

Ενθουσιασμένος από τον τρόπο με τον οποίο προσαρμόστηκαν οι παίκτες του στο ματς με τον Ολυμπιακό δήλωσε ο Αντρέα Τρινκέρι. Ο Ιταλός προπονητής της Μπάγερν εξήγησε ότι σε αυτό το επίπεδο μετρούν τα αποτελέσματα και ολοκληρώνοντας τις ατάκες του είπε "μη με ξυπνάτε" μιας και οι Βαυαροί βρίσκονται μαζί με τη Ζάλγκιρις Κάουνας και τη Μπαρτσελόνα στην κορυφή της κατάταξης της EuroLeague 2020/21.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Αντρέα Τρινκέρι:

"Ήταν ένα καλό ματς που κρίθηκε στις τελευταίες κατοχές. Ξέραμε ότι θα έπαιζαν με τον τρόπο που έπαιξαν, ξέραμε ότι θα μας οδηγήσουν σε ένα συγκεκριμένο στυλ. Είμαι πολύ χαρούμενος για τους παίκτες μου, διότι δεν κάναμε το παιχνίδι που θέλαμε, όμως προσαρμοστήκαμε και ήμασταν συνεπείς στην άμυνα στο δεύτερο μέρος. Κυκλοφορήσαμε τη μπάλα καλύτερα, εντάξει, σε αυτά τα ματς δεν μπορείς να είσαι τέλειος. Το σημαντικό και το μοναδικό που μετράει είναι η νίκη. Μη με ξυπνάτε".

TAGS ΜΠΑΓΕΡΝ EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ