ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Η παρουσίαση της ταινίας "Ταξίδι στα αστέρια" και το μήνυμα που θέλει να στείλει

Ο Τάκης Τριαντόπουλος στη συνέντευξη Τύπου της ΚΑΕ Παναθηναϊκός
Ο Τάκης Τριαντόπουλος στη συνέντευξη Τύπου της ΚΑΕ Παναθηναϊκός EUROKINISSI

Ο Παναθηναϊκός παρουσίασε την ταινία "Ταξίδι στα αστέρια" στο ΟΑΚΑ, με τον Τάκη Τριαντόπουλο να αναφέρει ότι στο έργο παρουσιάζονται πώς μπήκαν οι αξίες και οι βάσεις της ομάδας.

Με κάθε επισημότητα διεξήχθη στο ΟΑΚΑ η παρουσίαση της ταινίας "Ταξίδι στα αστέρια" που θα αναφέρεται την ιστορία του μπασκετικού Παναθηναϊκού, που θα κάνει πρεμιέρα στις 27 Ιουνίου.

Το παρών στην συνέντευξη έδωσαν ο Πρόεδρος της ΚΑΕ, Τακης Τριαντόπουλος, ο σκηνοθέτης και σεναριογράφος της ταινίας, Χρήστος Δήμας, καθώς και οι ηθοποιοί Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους, Χρήστος Πλαΐνης και Αργύρης Πανταζάρας.

Την αρχή έκανε ο Τάκης Τριαντόπουλος, ο οποίος δήλωσε τα εξής: "Αποφασίσαμε να μαζευτούμε εδώ (σ.σ ΟΑΚΑ) που είναι το σπίτι μας. Μιλάμε για μία οικογένεια, έπρεπε να είμαστε κάτω από τα λάβαρα και κάτω από τους δύο Πατριάρχες του συλλόγου. Η ταινία δείχνει πως μπήκαν οι βάσεις και οι αξίες της ομάδας. Πώς ξεκίνησε η οικογένεια. Δεν στηρίζεται τόσο στο αγωνιστικό κομμάτι, όσο σε αυτό της ηθικής και της αγάπης.

Έχω ζήσει κοντά σε αυτή την οικογένεια πολλά χρόνια. Θεώρησα δύσκολο μία ταινία να αποτυπώσει μέσα σε δύο ώρες όσα νιώθεις κοντά σε αυτούς τους ανθρώπους. Θέλω όμως να πω μπράβο σε όλους. Είναι μία καταπληκτική δουλειά. Νιώσαμε αυτό που θέλαμε. Θα δείτε την ταινία και θα καταλάβετε, όλοι έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους. Τους ευχαριστούμε από καρδιάς και ευχαριστούμε κυρίως την οικογένεια για το ταξίδι που μας χάρισε, το ταξίδι στα αστέρια"

Ο Χρήστος Δήμας από την πλευρά του δήλωσε: "Ήταν ένα ταξίδι τριών χρόνων. Ευχαριστώ την ομάδα και όλους όσοι ήταν κοντά μας όλα αυτά τα χρόνια. Υπήρξαν διάφορες προκλήσεις. Επειδή είναι τα 100 χρόνια, έπρεπε να περάσουμε την ιστορία, αλλά να βάλουμε και ένα συναισθηματικό νήμα. Να καταλάβουμε τι κάνει την ομάδα μεγάλη. Ήθελα να βρω αυτά τα βλέμματα, που ενώ νομίζουμε ότι μιλάμε για μπάσκετ, τελικά μιλάμε για κάτι παραπάνω.

Ο Γιώργος Γάλλος που παίζει τον ρόλο του Ζέλικο Ομπράντοβιτς, είδε πολλές ώρες τον Ομπράντοβιτς. Κοιμόταν και έβλεπε τον Ομπράντοβιτς. Του παραπονέθηκαν και στις "Άγριες Μέλισσες" ότι δεν ήταν συγκεντρωμένος εκεί. Έπρεπε να μάθει αγγλικά, αλλά με σέρβικη προφορά.

Δεν μίλησα με τον Ομπράντοβιτς. Υπάρχει μία δυσκολία. Προσπάθησα να δώσω ένα κομμάτι για τον Ομπράντοβιτς. Ο ρόλος του είναι 40 λεπτά στην ταινία. Ή θα εγκλωβιστείς στο θέλω ή μπορεί να πάρεις πολλές πρωτοβουλίες. Θα είναι από τα μεγαλύτερα τεστ, όταν δει την ταινία ο Ζοτς. Υπάρχει προπονητική σκέψη".

Ο Γιώργος Πλαΐνης που υποδύεται τον θρυλικό Γιώργο Κολοκυθά δήλωσε: "Έπαιζα μπάσκετ μικρός, δεν είμαι άσχετος. Είμαι πολύ χαρούμενος για αυτό το κάλεσμα, αν και πρέπει να πω ότι είμαι Ολυμπιακός. Χάρηκα για τον άνθρωπο που μου ανέθεσε ο Χρήστος Δήμας. Θυμάμαι την πρώτη μέρα των γυρισμάτων στον Τάφο του Ινδού. Ένα υπέροχο σενάριο, υπέροχοι άνθρωποι και είμαι ευγνώμων που είμαι μέλος αυτής της ταινίας".

Ο Γιώργος Πανταζάρας που υποδύεται τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο δήλωσε: "Εχω την αίσθηση ότι μπορούσα και καλύτερα. Είναι πάρα πολύ δύσκολο να κάνεις έναν άνθρωπο που περπατάει ανάμεσα μας. Το κομμάτι αυτό είναι που φέρνει το αύριο και ο κορμός είναι το παρελθόν… Είμαι χαρούμενος που είμαι μέλος αυτής της ομάδας".

Η Άννα-Μαρία Παπαχαραλάμπους από την πλευρά της, που υποδύεται την γραμματέα του Παύλου Γιαννακόπουλου, τόνισε: "Υποδύομαι τη Στέλλα, το δεξί χέρι του Παύλου Γιαννακόπουλου. Ο ρόλος είχε μια δυναμική και νομίζω πως έπαιρνε από την δυναμική παρουσία του Παύλου Γιαννακόπουλου. Όταν διάβασα το σενάριο, παρασύρθηκα από την ιστορία".

Θυμηθείτε την Συνέντευξη Τύπου:

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ EUROLEAGUE STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ