ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Τριαντόπουλος: "Είμαι πολύ συγκινημένος, 26 σερί χρόνια με τίτλο για τον Παναθηναϊκό"

Ο Τάκης Τριαντόπουλος εν ώρα δηλώσεων στην ΕΡΤ
Ο Τάκης Τριαντόπουλος εν ώρα δηλώσεων στην ΕΡΤ ERT SPORTS

Άλλο ένα σκαλοπάτι θέλει να ανέβει ο Τάκης Τριαντόπουλος, που δήλωσε πως ο Παναθηναϊκός θα είναι επιτυχημένος τη σεζόν 2020/21 αν κατακτήσει και το πρωτάθλημα Ελλάδας.

Χαρούμενος και βαθύτατα συγκινημένος για τον πρώτο του τίτλο ως πρόεδρος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, ο Τάκης Τριαντόπουλος δήλωσε περήφανος για το σερί των 26 χρόνων με τουλάχιστον έναν τίτλο μετά από τη νίκη των πράσινων επί του Προμηθέα στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.

"Είναι κάτι πολύ σημαντικό. Είμαι πολύ συγκινημένος. Κάναμε ένα τεράστιο ρεκόρ, 26 συνεχόμενα χρόνια με τίτλο, είναι μια τεράστια στιγμή για εμάς. Σε μια δύσκολη χρονιά, θέλω να πω συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά, σε όσους βοήθησαν για να φτάσουμε ως εδώ. Περιμένουμε ακόμη ένα σκαλοπάτι, το πρωτάθλημα, για να είναι επιτυχημένη η σεζόν μας. Προσπαθούμε μέσα στις δυσκολίες, με τραυματισμούς, κορονοϊό και άδεια γήπεδα. Ελπίζουμε την επόμενη σεζόν να είναι όλα καλύτερα τα πράγματα, να γίνει το επόμενο βήμα για τον Παναθηναϊκό, να είναι κι αυτός καλύτερος" ήταν τα λόγια του προέδρου της ΚΑΕ Παναθηναϊκός.

ΑΛΒΕΡΤΗΣ: "ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ"

Από την πλευρά του, ο Φραγκίσκος Αλβέρτης δήλωσε: "Μεγάλη ανακούφιση και χαρά. Μία τεράστια προσπάθεια που έγινε από όλα τα παιδιά. Ο πρώτος στόχος επετεύχθη, έχουμε όμως μεγάλη συνέχεια μπροστά μας. Θα συνεχίσουμε με την ίδια σοβαρότητα και επιμονή. Δεν έχει νόημα να λέμε τι έγινε και τι δεν έγινε, δεν μπορούμε να στεκόμαστε πίσω. Ακόμη και τώρα έχουμε προβλήματα, δεν μπορούμε να τα βάλουμε μια κατάσταση που μαστίζει όλο τον πλανήτη. Είμαστε εδώ, για να βοηθήσουμε τα παιδιά και τους προπονητές να συνεχίσουν το έργο τους. Είναι ένας μαραθώνιος παιχνιδιών, τον οποίο θα δώσουμε".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ