NBA

Τρέλανε κόσμο ο Κίον Τζόνσον στο Draft Combine του ΝΒΑ με επιτόπιο άλμα 1 μέτρο και 20 εκατοστά

Ο Κίον Τζόνσον στο Draft Combine
Ο Κίον Τζόνσον στο Draft Combine Ⓒ 2021 CHARLES REX ARBOGAST/ ASSOCIATED PRESS

Απίστευτη επίδοση από τον Κίον Τζόνσον του Κολεγίου Τενεσί στις μετρήσεις που έγιναν στο Draft Combine του ΝΒΑ, αφού κατέγραψε επιτόπιο άλμα 1 μέτρου και 20 εκατοστών, σπάζοντας το σχετικό ρεκόρ.

Τον Κίον Τζόνσον (19 χρονών, 1.96 μέτρα) του Τενεσί δεν τον ξέρει πολύς κόσμος έξω από τις ΗΠΑ. Μάλλον όμως ήρθε η ώρα να τον μάθει, αφού ο πρωτοετής του Τενεσί έσπασε το ρεκόρ του Draft Combine, καταγράφοντας επιτόπιο άλμα ύψους 1 μέτρου και 20 εκατοστών!

Ο Τζόνσον βρέθηκε στο Draft Combine μαζί με άλλους υποψήφιους του φετινού NBA Draft (στο οποίο θα επιλέξουν οι Πίστονς στο Νο1) για τις καθιερωμένες μετρήσεις (ύψος, βάρος, άνοιγμα χεριών, ποσοστό λίπους αλλά και ταχύτητα, άλμα, πλάγια βήματα και πολλά ακόμα πράγματα) και τα διέλυσε όλα όταν ήρθε η ώρα να μετρηθεί το επιτόπιο άλμα του (με ένα βήμα φόρα), σπάζοντας το σχετικό ρεκόρ. Το προηγούμενο ρεκόρ ανήκε στον - για ένα φεγγάρι παίκτη του ΠΑΟΚ τις σεζόν 2008/09 και 2009/10 - Κένι Γκρέγκορι από το 2001 με 1 μέτρο και 15 εκατοστά.

Για την ιστορία, στην πρώτη σεζόν του στο Κολέγιο ο Τζόνσον είχε 11.3 πόντους, 3.5 ριμπάουντ, 2.5 ασίστ και 1.1 κλεψίματα μέσο όρο σε 26 λεπτά συμμετοχής, με τις τελευταίες προβλέψεις να τον θέλουν να επιλέγεται κοντά στο Νο10 του φετινού ΝΒΑ Draft.

TAGS NBA ΗΠΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ