ΑΡΜΑΝΙ ΜΙΛΑΝΟ

Τραυματίστηκε ο Ντιλέινι, ακόμα περισσότερη η πίεση στην Αρμάνι Μιλάνο

Ο Ντιλέινι μετά το φινάλε του αγώνα της Αρμάνι Μιλάνο
Ο Ντιλέινι μετά το φινάλε του αγώνα της Αρμάνι Μιλάνο OLIMPIA MILANO / TWITTER

Αγωνία στην Αρμάνι Μιλάνο, με τον Μάλκολμ Ντιλέινι να αντιμετωπίζει έναν τραυματισμό στο δεξί πόδι. Αμφίβολη η συμμετοχή του στον τρίτο τελικό με τη Βίρτους, στη Μπολόνια.

Δύο εντός έδρας ήττες από την Βίρτους, 0-2 στη σειρά των τελικών του ιταλικού πρωταθλήματος και η Αρμάνι έχει πλέον ένα βουνό να ανέβει για να κατακτήσει την κορυφή στη χώρα.

Η ομάδα του Έτορε Μεσίνα ενημέρωσε το απόγευμα της Τρίτης (8/6) πως ο Μάλκολμ Ντιλέινι αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα τραυματισμού στο δεξί πόδι, με αποτέλεσμα η κατάστασή του να παρακολουθείται χωρίς να είναι ξεκάθαρο αν θα είναι διαθέσιμος για το τρίτο παιχνίδι της σειράς που θα γίνει, όπως και το τέταρτο, στη Μπολόνια.

Ο Αμερικανός γκαρντ δεν έχει βοηθήσει ιδιαίτερα το Μιλάνο, δίνει συνεχώς υποσχέσεις ανάκαμψης στο Twitter, όμως για να πετύχει η Αρμάνι τον στόχο της, πρέπει να κερδίσει τέσσερις από τους επόμενους έξι αγώνες καθώς η σειρά κρίνεται στις τέσσερις νίκες. Προς το παρόν, η Αρμάνι χρειάζεται οπωσδήποτε ένα διπλό στα επόμενα δυο ματς για να "επιβιώσει".

TAGS ΑΡΜΑΝΙ ΜΙΛΑΝΟ ΙΤΑΛΙΑ ΒΙΡΤΟΥΣ ΜΠΟΛΟΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ