ΕΘΝΙΚΗ ΤΟΥΡΚΙΑΣ

Τουρκία: Με Γουίλμπεκιν και Μαχμούτογλου η 12αδα κόντρα στο Βέλγιο για τα προκριματικά του Παγκόσμιου Κυπέλλου

Τουρκία: Με Γουίλμπεκιν και Μαχμούτογλου η 12αδα κόντρα στο Βέλγιο για τα προκριματικά του Παγκόσμιου Κυπέλλου
FENERBAHCE.ORG

Η Τουρκία ανακοίνωσε την 12αδα της ενόψει του κρίσιμου αγώνα με το Βέλγιο (20:00) για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, με τα ονόματα των Σκότι Γουίλμπεκιν και Μελίχ Μαχμούτογλου να ξεχωρίζουν.

Ήταν δεδομένο από την στιγμή που κλήθηκαν στην προεπιλογή της Τουρκίας, τώρα πλέον είναι και γεγονός: Οι Σκότι Γουίλμπεκιν και Μελίχ Μαχμούτογλου θα ενισχύσουν την Τουρκία στο σημερινό (11/11) κρίσιμο παιχνίδι με το Βέλγιο για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2023.

Με τους Τούρκους να βρίσκονται στο χείλος του αποκλεισμού, ο Εργκίν Αταμάν κάλεσε τους καλύτερους παίκτες που μπορούσε να έχει διαθέσιμους, με τους δύο γκαρντ της Φενέρμπαχτσε - και κυρίως ο Γουίλμπεκιν που πήρε την θέση του τραυματία Σέιν Λάρκιν ως νατουραλιζέ - να καλούνται να σηκώσουν μεγάλο βάρος σήμερα το βράδυ.

Η 12αδα των Τούρκων: Σκότι Γουίλμπεκιν, Μπουγκραχάν Τουντσέρ, Ντκογκούς Οζντεμίρογλου, Εργκάν Οσμάνι, Φουρκάν Χαλταλί, Κενάν Σιπαχί, Μελίχ Μαχμούτογλου, Ονουράλπ Μπιτίμ, Σαντίρ Εμίρ Καμπακά, Σεμούς Χαζέρ, Γιγκιτσάν Σαϊμπίρ, Γκοκσενίν Κοκσάλ.

Υπενθυμίζεται ότι για τον ίδιο όμιλο η Ελλάδα υποδέχεται την Λετονία (19:00, Novasports Prime και LIVE από το SPORT24) και η Μεγάλη Βρετανία την Σερβία (21:00, Novasports Start)

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΜΠΑΣΚΕΤ FIBA WORLD CUP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ