NBA

Ο Αξέλ Τουπάν κυνηγά το αδύνατο στους Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς

Ο Αξέλ Τουπάν από την περίοδο που αγωνιζόταν στον Ολυμπιακό
Ο Αξέλ Τουπάν από την περίοδο που αγωνιζόταν στον Ολυμπιακό EUROKINISSI

Ο Αξέλ Τουπάν άφησε την προετοιμασία της Γαλλίας για να ενταχθεί σε αυτή των Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς, φιλοδοξώντας να κάνει αυτό που μοιάζει αδύνατο: να κερδίσει ένα συμβόλαιο με τους "Πολεμιστές".

Ο Αξέλ Τουπάν πήρε την απόφαση να αποχωρήσει από την προετοιμασία της Γαλλίας εν όψει των δύο αγώνων για τα προκριματικά του EuroBasket 2022, προκειμένου να κυνηγήσει κάτι που -σε πρώτη φάση- μοιάζει αδύνατο. Να εξασφαλίσει συμβόλαιο στους Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς.

Ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού δεν είχε ομάδα φέτος, αναζητούσε εδώ και αρκετό καιρό τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, ένας τραυματισμός όμως τον πήγε ακόμη πιο πίσω. Πλέον, όντας απολύτως υγιής, θέλει να δοκιμάσει για δεύτερη φορά στο ΝΒΑ, έστω με αρχή την παρουσία του σε training camp.

Για να δώσει το "παρών" στην προετοιμασία του Γκόλντεν Στέιτ υπέγραψε Exhibit10 συμβόλαιο, που θα του αποφέρει από 5.000 έως 50.000 δολάρια για το συγκεκριμένο διάστημα. Με την ελπίδα πως θα ικανοποιήσει τον Στιβ Κερ.

Βέβαια πέραν των αντικειμενικών δυσκολιών που υπάρχουν και των υψηλών απαιτήσεων σε μια ομάδα του ΝΒΑ, και δη αυτού του επιπέδου, ο Αξέλ Τουπάν έχει... τέσσερις αντιπάλους. Ο Μαρκίς Κρις, ο Ντέιμιον Λι, ο Μάικαλ Μάντερ και ο Χουάν Τοσκάνο - Άντερσον είναι μέλη του ρόστερ, πράγμα που σημαίνει πως δύο εξ αυτών θα πρέπει να αποχωρήσουν, για να βρει χώρο ο Αξέλ Τουπάν. Κι όλα αυτά, την ώρα που οι Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς δεν έχουν χώρο για τίποτε παραπάνω από το minimum, ήτοι για ένα ποσό που φτάνει στα 1.6 εκατ. δολάρια.

Αυτό βέβαια μοιάζει ήδη πολύ μακρινό ως σενάριο, δεδομένου ότι ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού κυνηγά κάτι που μοιάζει αδύνατο...

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ