NBA

Τουλάχιστον μία εβδομάδα ακόμα εκτός δράσης ο Μίτσελ, θα κλείσει έναν μήνα μακριά από τα παρκέ

Ο Ντόνοβαν Μίτσελ των Τζαζ
Ο Ντόνοβαν Μίτσελ των Τζαζ Ⓒ 2021 JACOB KUPFERMAN/ ASSOCIATED PRESS

Οι Τζαζ ενημέρωσαν ότι ο Ντόνοβαν Μίτσελ θα μείνει εκτός αγώνων για τουλάχιστον μία εβδομάδα ακόμα λόγω του τραυματισμού του στον αστράγαλο, κάτι που σημαίνει ότι θα κλείσει ένα μήνα απουσίας από τα παρκέ.

Χωρίς τον Ντόνοβαν Μίτσελ θα πρέπει να συνεχίσουν να πορεύονται οι Τζαζ. Όπως έκαναν γνωστό οι "Μορμόνοι", ο σταρ της ομάδας εξετάστηκε ξανά και αποφασίστηκε στον λαβωμένο δεξιό του αστράγαλο και θα μείνει εκτός για τουλάχιστον μία εβδομάδα ακόμα, κάτι που σημαίνει ότι θα συμπληρώσει έναν μήνα απουσίας.

Ο Μίτσελ τραυματίστηκε στον αστράγαλο στον αγώνα με τους Πέισερς στις 16 Απριλίου, με την διάγνωση να κάνει λόγο για διάστρεμμα. Ενώ όμως αρχικά υπολογιζόταν να μείνει εκτός για μερικές εβδομάδες, τελικά θα κλείσει τουλάχιστον ένα μήνα εκτός δράσης.

Την φετινή σεζόν ο Μίτσελ έχει 26.4 πόντους, 4.4 ριμπάουντ και 5.2 ασίστ μέσο όρο με 38.6% στα τρίποντα σε 33 λεπτά συμμετοχής. Στους 11 αγώνες που έχει απουσιάσει το ρεκόρ των Τζαζ είναι 7-4, με τους "Μορμόνους" να παραμένουν στην κορυφή της Δύσης με ρεκόρ 49-18.

Photo Credits: ⓒ 2021 Jacob Kupferman/ Associated Press

TAGS NBA ΗΠΑ ΓΙΟΥΤΑ ΤΖΑΖ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ