ΜΠΑΣΚΕΤ

Τόντοριτς: "Δεν είναι ελεύθερος ο Λο!"

Τόντοριτς: "Δεν είναι ελεύθερος ο Λο!"

Ο αθλητικός διευθυντής της Παρτίζαν, Ντράγκαν Τόντοριτς μέσω δηλώσεων του επιμένει πώς ο Έισι Λο δεν έχει μείνει ελεύθερος από τους πρωταθλητές Σερβίας (pict).

Ο Ολυμπιακός μετά το ναυάγιο της μεταγραφής με τον Αλεξάνταρ Ράσιτς ήρθε σε συμφωνία με τον Έισι Λο και προχώρησε σήμερα (13/01) στην ανακοίνωση του.

Παρόλα αυτά, οι Σέρβοι επιμένουν ότι ο Αμερικανός δεν έχει μείνει ελεύθερος από την ομάδα! Συγκεκριμένα ο αθλητικός διευθυντής της Παρτίζαν, μίλησε στην σέρβικη ιστοσελίδα "novosti", λέγοντας μεταξύ άλλων...

" Δεν είναι ελεύθερος ο παίκτης και ανήκει ακόμα στην Παρτίζαν. Έχει απλά τιμωρηθεί με διακοπή συμβολαίου. Για να υπογράψει σε κάποια άλλη ομάδα θα πρέπει πρώτα να λυθεί το συμβόλαιό του με την ομάδα", ανέφερε ο Ντράγκαν Τόντορις.

Ο Ολυμπιακός, από την πλευρά του λέει ότι έχει στα χέρια του έγγραφο με την αποδέσμευση του παίκτη και μάλιστα με την υπογραφή του Πρέντραγκ Ντανίλοβιτς. Οι "ερυθρόλευκοι" δεν έχουν διαπραγματευτεί με την Παρτίζαν, από την στιγμή που ο Λο είναι ελεύθερος.

Ανεξάρτητα, από την υπόθεση, υπάρχει περίπτωση ο Κέιλιν Λούκας, ο οποίος όπως όλα δείχνουν θα μείνει ελεύθερος από τον Ολυμπιακό να "μετακομίσει" στην Παρτίζαν...

Τόντοριτς: "Δεν είναι ελεύθερος ο Λο!"
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ