ΚΟΛΟΣΣΟΣ

Τον Κιμ Τιλί στη Ρόδο τον υποδέχθηκε ο Κολοσσάρας

Ο Κιμ Τιλί έφτασε στη Ρόδο
Ο Κιμ Τιλί έφτασε στη Ρόδο FACEBOOK/KOLOSSOSHHOTELSOFFICIAL

Η επιστροφή του Κιμ Τιλί στο ελληνικό μπάσκετ επικυρώθηκε με την κυριακάτικη άφιξή του στη Ρόδο για τη μόνιμη εγκατάστασή του.

Στον Ολυμπιακό ο Κιμ Τιλί δεν κατάφερε (ή δεν πρόφτασε να καταφέρει) όλα όσα θα ήθελε. Η χρονιά στράβωσε νωρίς, μ' έναν απρόσμενο τραυματισμό, κι έκτοτε δεν ήταν εφικτό να βρει ρυθμό και να βοηθήσει. Στον Κολοσσό ο Γάλλος πάουερ φόργουορντ-σέντερ ενσωματώνεται υπό εντελώς διαφορετικές συνθήκες.

Ύστερα από τις σεζόν που πέρασε σε Ισπανία, Γαλλία, Μαυροβούνιο και Ιαπωνία, γυρίζει στην Ελλάδα ως ένας βετεράνος, στα 33 του πλέον, ψηλός προκειμένου να χαρίσει στους "θαλασσί" και στον κόουτς Ηλία Καντζούρη αφενός την εμπειρία του από το υψηλό επίπεδο αφετέρου μια οντότητα στη φροντ λάιν που διαθέτει την ικανότητα να παίζει τόσο με πλάτη όσο και να σουτάρει απ' έξω.

Από την Κυριακή ο Κιμ Τιλί βρίσκεται στη Ρόδο. Η συμφωνία για την ένταξή του στο ρόστερ των Ροδιτών είχε ανακοινωθεί στις 6/8 και το απόγευμα ο Γάλλος έφτασε στο νησί των ιπποτών για τη μόνιμη εγκατάστασή του. Στο αεροδρόμιο τον υποδέχθηκε ο Κολοσσάρας, η περίφημη μασκότ του Κολοσσού, με τον οποίο φωτογραφήθηκε στην αίθουσα αφίξεων. Ο πολύπειρος πάουερ φόργουορντ είναι πια ένας από τους "θαλασσί".

TAGS ΚΟΛΟΣΣΟΣ STOIXIMAN BASKET LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ