ΑΕΚ

Το τρίτο αστέρι στο σήμα της ΑΕΚ

CHAMPIONS LEAGUE / FINAL-4 / ΤΕΛΙΚΟΣ / ΜΟΝΑΚΟ - ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
CHAMPIONS LEAGUE / FINAL-4 / ΤΕΛΙΚΟΣ / ΜΟΝΑΚΟ - ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η ΚΑΕ ΑΕΚ παρουσίασε το νέο σήμα της, το οποίο είναι ελαφρώς τροποποιημένο αφού πλέον περιλαμβάνει τρία αστέρια μετά την κατάκτηση του Basketball Champions League στο ΟΑΚΑ.

Η κατάκτηση του Basketball Champions League στο ΟΑΚΑ το βράδυ της 6ης Μαΐου 2018 έφερε την αλλαγή στο σήμα της ΑΕΚ. Η ΚΑΕ ενημέρωσε για τη... μικρή τροποποίηση στο logo του τμήματος μπάσκετ, το οποίο πλέον περιλαμβάνει τρία αστέρια.

Το τρίτο αστέρι στο σήμα της ΑΕΚ

Η σχετική ανακοίνωση:

" 4 Απριλίου 1968. Καλλιμάρμαρο (Αθήνα). ΑΕΚ – Σλάβια Πράγας 89-82. Η ΑΕΚ κατακτά το Κύπελλο Κυπελλούχων και χρίζεται Κυπελλούχος Ευρώπης.

11 Απριλίου 2000. CIG de Malley (Λωζάννη). ΑΕΚ – Κίντερ Μπολόνια 83-76. Η ΑΕΚ κατακτά το Saporta Cup και χρίζεται Κυπελλούχος Ευρώπης.

6 Μαΐου 2018. ΟΑΚΑ (Μαρούσι). ΑΕΚ – Μονακό 100-94. Η ΑΕΚ κατακτά το Basketball Champions League και χρίζεται Πρωταθλήτρια Ευρώπης.

Οι ημερομηνίες και τα γεγονότα-ορόσημο, που κατέστησαν την ΑΕΚ ξανά και ξανά Βασίλισσα της Ευρώπης, συνιστούν την πεμπτουσία της ύπαρξής της, που πάντως δεν υπερβαίνει τις διαχρονικές αξίες της.

Τα αστέρια έγιναν τρία (3). Καταγράφηκαν βεβαίως στη "Χρυσή Βίβλο" της ένδοξης Ιστορίας της, αλλά τοποθετήθηκαν και σε περίοπτη θέση στο νέο σήμα της ΑΕΚ BC, με σεβασμό στο πανάγιο έμβλημα των καταβολών και των ιδανικών μας, με τους ορίζοντες ανοικτούς για τα καλύτερα, που έρχονται.

Η "ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΙΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ" (Α.Ε.Κ.) συνεχίζει απρόσκοπτα την προσπάθειά της στο τιμημένο Τμήμα της Καλαθοσφαίρισης των ρεκόρ και των διακρίσεων, με την ίδια φιλοσοφία, που τη διέπει από το φλογισμένο 1924 και την καθιστά πρωταγωνίστρια, εντός και εκτός παρκέ.

Με σεβασμό στην ιστορία και δύναμή της τα εκατομμύρια των οπαδών της σε ολόκληρη την υφήλιο.

Προχωράμε...

ΑΕΚ ΒC".

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ