ΝΤΟΥΣΑΝ ΙΒΚΟΒΙΤΣ

Το τελευταίο αντίο στον Ντούσαν Ίβκοβιτς: Σπανούλης και Αγγελόπουλοι στο Βελιγράδι

Οι αδελφοί Αγγελόπουλοι, ο Βασίλης Σπανούλης και ο Γιώργος Σκινδήλιας στην κηδεία του Ντούσαν Ίβκοβιτς
Οι αδελφοί Αγγελόπουλοι, ο Βασίλης Σπανούλης και ο Γιώργος Σκινδήλιας στην κηδεία του Ντούσαν Ίβκοβιτς EUROKINISSI

Ο Βασίλης Σπανούλης και οι αδελφοί Αγγελόπουλοι βρίσκονται στο Βελιγράδι για την κηδεία του Ντούσαν Ίβκοβιτς. Πλήθος μπασκετικού - και όχι μόνο - κόσμου τιμάει τον σπουδαίο τεχνικό.

Οι αδελφοί Αγγελόπουλοι, ο Βασίλης Σπανούλης, ο Γιώργος Σκινδήλιας, ο Νίκος Λεπενιώτης και ο Χρήστος Μπαφές βρίσκονται στο Βελιγράδι για την κηδεία του Ντούσαν Ίβκοβιτς, προκειμένου να τιμήσουν την μνήμη του σπουδαίου τεχνικού.

Πλήθος μπασκετικού - και όχι μόνο - κόσμου θέλησε να αποχαιρετήσει τον "Ντούντα". Άνθρωποι που σημάδεψε ο Σέρβος τεχνικός και άλλαξε όχι απλώς την καριέρα τους, αλλά και την ζωή τους με τις διδαχές τους.

Δημήτρης Ιτούδης, Βλάντε Ντίβατς, Ζάρκο Πάσπαλι, Ντίνο Ράτζα, Ζέλικο Ομπράντοβιτς, Νίκολα Πέκοβιτς, Δήμος Ντικούδης, Θοδωρής Παπαλουκάς, Πρέντραγκ Ντανίλοβιτς, Ντέγιαν Τομάσεβιτς, Πέρο Άντιτς, Νίκολα Πέκοβιτς, Ντέγιαν Ράντονιτς, Γιούρι Ζντοβτς, Ζέλικο Ρέμπρατσα, Μάρκο Κέσελ, Τίτος Κομνηνός, Τάκης Λιβιεράτος και πολλοί ακόμα άνθρωποι του μπάσκετ. Πρώην παίκτες, φίλοι, μέλη της οικογένειας. Όλος ο κόσμος του μπάσκετ θέλησε να πει το τελευταίο αντίο στον Ίβκοβιτς, ο οποίος κατάφερε στην κηδεία του να ενώσει όλη την πρώην Γιουγκοσλαβία.

Δείτε το σχετικό VIDEO που ανέβασε στον λογαριασμό του στο Facebook ο δημοσιογράφος της ΕΡΤ, Βαγγέλης Ιωάννου:

Δείτε άλλα VIDEO από την κηδεία του Ντούσαν Ίβκοβιτς:

TAGS ΝΤΟΥΣΑΝ ΙΒΚΟΒΙΤΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ