ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μπαρτζώκας για το πότε θα παίξει ο Έισι με τον Ολυμπιακό: "Πρέπει να γίνει προσεκτικά"

EUROLEAGUE 2021-2022 /  -   (KLODIAN LATO / EUROKINISSI)
EUROLEAGUE 2021-2022 / - (KLODIAN LATO / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Αβέβαιος για το πότε θα χρησιμοποιήσει τον Κουίνσι Έισι, ο Γιώργος Μπαρτζώκας εξήγησε πως η εβδομάδα που ξεκινάει είναι πολύ δύσκολη με αποτέλεσμα να χρειάζεται προσεκτική διαχείριση με τον Αμερικανό ψηλό.

Το πρωί της Κυριακής ο Κουίνσι Έισι υποβλήθηκε σε FMS τεστ και το απόγευμα παρακολούθησε τον αγώνα του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ, από την άκρη του πάγκου της νέας του ομάδας. Πότε θα είναι σε θέση να βοηθήσει τους ερυθρόλευκους ο Αμερικανός ψηλός; Αυτό είναι το ερώτημα κάθε φίλου της ομάδας του Πειραιά, ωστόσο φαίνεται πως ούτε ο Γιώργος Μπαρτζώκας έχει σαφή απάντηση να δώσει καθώς ο άλλοτε NBAer έφτασε στην Ελλάδα σε μια περίοδο πραγματικά απαιτητική.

"Έχει κάνει δύο ατομικές προπονήσεις. Από αύριο θα μπει με την ομάδα. Δυστυχώς έχουμε παιχνίδια Τετάρτη και Παρασκευή και όταν φέρνεις έναν καινούργιο παίκτη, όλη η ομάδα περιμένει αυτόν και μειώνει την ταχύτητά της. Πρέπει να το κάνουμε προσεκτικά. Και για να μπει εκείνος σε καλό σημεία, αλλά και για την ομάδα, για να μην χαλάσει η χημεία της" ήταν τα λόγια του Έλληνα προπονητή που περιμένει δύσκολα ματς με την Αναντολού Εφές (εκτός στις 17/11), με την Μακάμπι Τελ Αβίβ (εντός στις 19/11) και με τον Παναθηναϊκό (εντός στις 22/11).

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ EUROLEAGUE ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΠΑΡΤΖΩΚΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ