ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Το πρώτο σχόλιο του Τομά Ερτέλ μετά από την αποδέσμευσή του από την Μπαρτσελόνα

Ο Τομά Ερτέλ στη διάρκεια αγώνα της Μπαρτσελόνα στην EuroLeague
Ο Τομά Ερτέλ στη διάρκεια αγώνα της Μπαρτσελόνα EUROKINISSI

Με ένα tweet ο Τομά Ερτέλ ζήτησε αντικειμενική κρίση και δικαιοσύνη για όσα συνέβησαν τις τελευταίες εβδομάδες ανάμεσα σε εκείνον και την Μπαρτσελόνα, από την οποία αποχώρησε σήμερα (19/1).

Λίγες ώρες μετά από την λύση της συνεργασίας του με την Μπαρτσελόνα, ο Τομά Ερτέλ μίλησε για πρώτη φορά για όσα έζησε τις τελευταίες εβδομάδες. Δεν έδωσε κάποια συνέντευξη, δεν έκανε καταγγελίες, εξήγησε όμως με ένα tweet πως όσα συνέβησαν απαιτούν αντικειμενική κρίση.

"Θέλω να ευχαριστίσω όσους με υποστήριξαν στις καλές και τις κακές στιγμές, αφήνοντας τον φανατισμό στην άκρη. Έδειξαν πως για να έχεις αξίες πρέπει να είσαι αντικειμενικός και δίκαιος, να μην κατακρίνεις και να μην καταδικάζεις κάποιον χωρίς να γνωρίζεις και τις δύο εκδοχές της ιστορίας. Σας ευχαριστώ" ήταν το μήνυμα του Γάλλου γκαρντ που εξαιτίας των κανονισμών δεν μπορεί να παίξει σε ομάδα της EuroLeague έως το τέλος της σεζόν αλλά συνεχίζει να φλερτάρει με τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Υπενθυμίζεται ότι πριν από δύο εβδομάδες ο ατζέντης του Γάλλου, Μίσκο Ραζνάντοβιτς, είχε αναφερθεί στο ζήτημα στην μεγάλη συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στον Αλέξαδρο Τρίγκα και το SPORT24, λέγοντας πως "ο Τομά Ερτέλ δεν έκανε ούτε ένα λάθος, ούτε κάποιο μικρό λάθος για να φταίει, ακολούθησε απλά τις δικές μου οδηγίες" και πρόσθεσε πως "θα κάνω ό,τι μπορώ για να προστατεύσω τον πελάτη μου".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ