ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Το πρόγραμμα του "Ακρόπολις": Με Μεξικό στην πρεμιέρα η Εθνική Ανδρών

Ο Ρικ Πιτίνο σε προπόνηση της Εθνικής Ανδρών
Ο Ρικ Πιτίνο σε προπόνηση της Εθνικής Ανδρών EUROKINISSI

Η ΕΟΚ ανακοίνωσε το πρόγραμμα του τουρνουά "Ακρόπολις" (18-20/6) στο πλαίσιο της προετοιμασίας για το Προολυμπιακό τουρνουά του Καναδά, με την Εθνική Ανδρών να αντιμετωπίζει το Μεξικό στην πρεμιέρα.

Η Εθνική Ανδρών συνεχίζει την προετοιμασία της για το Προολυμπιακό τουρνουά του Καναδά (29/6-4/7), έχοντας πλέον ενσωματώσει και τους διεθνείς του Παναθηναϊκού, με την ΕΟΚ να ανακοινώνει το πρόγραμμα του τουρνουά "Ακρόπολις" (18-20/6), του μοναδικού τεστ της Εθνικής πριν μεταβεί στον Καναδά.

Με βάση την ανακοίνωση λοιπόν, η Ελλάδα θα αντιμετωπίσει στην πρεμιέρα το Μεξικό, στην 2η ημέρα το Πουέρτο Ρίκο και την τελευταία ημέρα την Σερβία, στο πιο δυνατό της τεστ.

Υπενθυμίζεται ότι η Ελλάδα βρίσκεται στον 1ο όμιλο του Προολυμπιακού του Καναδά, μαζί με τους διοργανωτές και την Κίνα, ενώ στον 2ο Όμιλο βρίσκονται η Τουρκία, η Ουρουγουάη και η Τσεχία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση για το τουρνουά "Ακρόπολις":

"Το τουρνουά «Ακρόπολις Eurobank» φιλοξενείται στο ΟΑΚΑ 18-20 Ιουνίου. Θα είναι το μοναδικό τεστ για την Εθνική Ανδρών πριν ταξιδέψει στον Καναδά για το Προολυμπιακό Τουρνουά. Η Ελλάδα θα αντιμετωπίσει το Πουέρτο Ρίκο, το Μεξικό και τη Σερβία και οι αγώνες θα μεταδοθούν από την ΕΡΤ3.

Το πρόγραμμα του τουρνουά

Παρασκευή 18 Ιουνίου

17.00 Σερβία-Πουέρτο Ρίκο

20.00 Ελλάδα-Μεξικό

Σάββατο 19 Ιουνίου

17.00 Μεξικό-Σερβία

20.00 Ελλάδα-Πουέρτο Ρϊκο

Κυριακή 20 Ιουνίου

17.00 Πουέρτο Ρίκο-Μεξικό

20.00 Ελλάδα-Σερβία"

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ