EUROLEAGUE

Το πρόγραμμα της EuroLeague: Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται με προβλήματα την Αναντολού Εφές

Ο Κέντρικ Πέρι με την φανέλα του Παναθηναϊκού
Ο Κέντρικ Πέρι με την φανέλα του Παναθηναϊκού INTIME

Με την συμμετοχή των Ιωάννη Παπαπέτρου και Οκάρο Γουάιτ να είναι εξαιρετικά αμφίβολη, ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την Αναντολού Εφές (21:00, Novasports Prime και LIVE από το SPORT24) για την 6η αγωνιστική της EuroLeague. Σημαντικοί αγώνες για Περιστέρι και Ηρακλή στο FIBA Europe Cup.

Ο Παναθηναϊκός έχει σήμερα μία εξαιρετικά δύσκολη αποστολή, αφού υποδέχεται την Αναντολού Εφές (21:00, Novasports Prime και LIVE από το SPORT24) για την 6η αγωνιστική της EuroLeague.

Σε αυτή του την προσπάθεια ο Παναθηναϊκός δεν μπορεί να υπολογίζει στην βοήθεια του τραυματία Λευτέρη Μποχωρίδη, ενώ εξαιρετικά αμφίβολη θεωρείται η συμμετοχή των Ιωάννη Παπαπέτρου και Οκάρο Γουάιτ, κάτι που δυσκολεύει ακόμα περισσότερο τα πράγματα.

Η Εφές έχει πάντως και αυτή τα δικά της θέματα, αφού σύμφωνα με την ενημέρωση της ομάδας έχουν τεθεί εκτός οι Μπράιαν Ντάνστον και Τζέιμς Άντερσον, ενώ αμφίβολη είναι η συμμετοχή των Βασίλιε Μίτσιτς και Κρούνοσλαβ Σιμόν.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της βραδιάς:
Ούνικς Καζάν - Μπασκόνια (19:00, Novasports 4)
Ζενίτ - Ρεάλ (20:00, Novasports 5)
Παναθηναϊκός - Αναντολού Εφές (21:00, Novasports Prime)
Βιλερμπάν - ΤΣΣΚΑ (21:00, Novasports 4)

Ρίχνονται στην μάχη Ηρακλής και Περιστέρι

Ευρωπαϊκές υποχρεώσεις έχουν σήμερα και ο Ηρακλής με το Περιστέρι, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του FIBA Europe Cup.

Την αρχή θα κάνει ο Ηρακλής, ο οποίος - με τον Στέργιο Κουφό στον πάγκο του πλέον - αντιμετωπίζει στο Μαυροβούνιο την Μορνάρ Μπαρ (20:00, LIVE από το SPORT24), ψάχνοντας την πρώτη νίκη του στην διοργάνωση.

Περίπου μία ώρα αργότερα, το Περιστέρι υποδέχεται την Κράιλσχαϊμ (21:00, LIVE από το SPORT24), ψάχνοντας την 2η νίκη του στην διοργάνωση.

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ ΟΥΝΙΚΣ ΚΑΖΑΝ ΜΠΑΣΚΟΝΙΑ ΖΕΝΙΤ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΒΙΛΕΡΜΠΑΝ ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ BWIN FIBA EUROPE CUP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ