EUROLEAGUE

Το πρόγραμμα της EuroLeague: Ο Ολυμπιακός ξεκινάει την 2η διαβολοβδομάδα κόντρα στην Άλμπα

Μία πιθανή πεντάδα του Ολυμπιακού αποτελείται από τους Ουόκαπ, ΜακΚίσικ, Βεζένκοβ, Ζαν-Σαρλ και Φαλ
Μία πιθανή πεντάδα του Ολυμπιακού αποτελείται από τους Ουόκαπ, ΜακΚίσικ, Βεζένκοβ, Ζαν-Σαρλ και Φαλ INTIME

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Άλμπα Βερολίνου (21:00, Novasports Prime και LIVE από το SPORT24) για την 6η αγωνιστική της EuroLeague στο πλαίσιο της 2ης "διαβολοβδομάδας". Ο Προμηθέας περιμένει την Γκραν Κανάρια (19:30, Novasports Prime και LIVE από το SPORT24) για το EuroCup, μάχη του Ιωνικού στην Πορτογαλία κόντρα στην Σπόρτινγκ.

Ο Ολυμπιακός ρίχνεται ξανά σήμερα (26/10) στην μάχη της EuroLeague, υποδεχόμενος την Άλμπα Βερολίνου (21:00, Novasports Prime και LIVE από το SPORT24) για την 6η αγωνιστική, θέλοντας να μπει δυνατά στην 2η "διαβολοβδομάδα" της διοργάνωσης.

Σε αυτή τους την προσπάθεια οι "ερυθρόλευκοι" δεν θα έχουν στην διάθεσή τους τον Χασάν Μάρτιν.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της βραδιάς:
Μονακό - Ερυθρός Αστέρας (20:00)
Φενέρμπαχτσε - Μπαρτσελόνα (20:45, Novasports 5)
Ολυμπιακός - Άλμπα Βερολίνου (21:00, Novasports Prime)
Μακάμπι - Ζάλγκιρις (21:05, Novasports 6)
Μπάγερν -Αρμάνι Μιλάνο (21:45, Novasports 4)

Δύσκολες αποστολές για Προμηθέα και Ιωνικό

Δύο ακόμα ελληνικές ομάδες ρίχνονται σήμερα στην μάχη των ευρωπαϊκών διοργανώσεων, έχοντας δύσκολα παιχνίδια μπροστά τους.

Την αρχή κάνει ο Προμηθέας, ο οποίος υποδέχεται την Γκραν Κανάρια (19:30, Novasports Prime και LIVE από το SPORT24) για την 2η αγωνιστική του EuroCup, ψάχνοντας την πρώτη νίκη του στην διοργάνωση.

Λίγες ώρες αργότερα, ο Ιωνικός αντιμετωπίζει στην Πορτογαλία την Σπόρτινγκ Λισαβόνας (22:30, LIVE από το SPORT24) για την 3η αγωνιστική του FIBA Europe Cup, στην αναζήτηση της 2ης νίκης του στην διοργάνωση.

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ EUROCUP FIBA EUROPE CUP ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΩΝ ΙΩΝΙΚΟΣ ΜΟΝΑΚΟ ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΑΛΜΠΑ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ ΜΠΑΓΕΡΝ ΑΡΜΑΝΙ ΜΙΛΑΝΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ