EUROLEAGUE

Το πρόγραμμα της EuroLeague: Ο Ολυμπιακός περιμένει την Φενέρμπαχτσε για την 7η αγωνιστική

Ο Κώστας Σλούκας με την φανέλα του Ολυμπιακού
Ο Κώστας Σλούκας με την φανέλα του Ολυμπιακού EUROKINISSI

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Φενέρμπαχτσε (21:00, Novasports Prime και LIVE από το SPORT24) για την 7η αγωνιστική της EuroLeague, ψάχνοντας την 5η νίκη του στην διοργάνωση. Εκτός έδρας αποστολές για Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό για το EuroCup Γυναικών.

Προερχόμενος από την νίκη επί της Άλμπα Βερολίνου, ο Ολυμπιακός υποδέχεται σήμερα (28/10) την Φενέρμπαχτσε (21:00, Novasports Prime και LIVE από το SPORT24) για την 7η αγωνιστική της EuroLeague, ψάχνοντας την 5η νίκη του στην διοργάνωση.

Οι "ερυθρόλευκοι" δεν θα έχουν για ακόμα ένα παιχνίδι τον Χασάν Μάρτιν στην διάθεσή τους, ξέροντας ότι βρίσκουν απέναντι τους μία πληγωμένη ομάδα, κάτι που φάνηκε και από την χθεσινή (27/10) ανακοίνωση της Φενέρμπαχτσε εναντίον της διαιτησίας.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της βραδιάς:
Ολυμπιακός - Φενέρμπαχτσε (21:00, Novasports Prime)
Άλμπα - Μπάγερν (21:00, Novasports 4)
Μακάμπι - Μπαρτσελόνα (21:05, Novasports 3)
Αρμάνι Μιλάνο - Ερυθρός Αστέρας (21:30, Novasports 5)

Εκτός έδρας αποστολές για Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό στο EuroCup Γυναικών

Ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός ρίχνονται ξανά σήμερα (28/10) στην μάχη του EuroCup Γυναικών, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της διοργάνωσης, έχοντας εκτός έδρας αγώνες.

Την αρχή, χρονικά, κάνουν οι "ερυθρόλευκες", που αντιμετωπίζουν στην Ρωσία την Ναντέζντα (17:00, LIVE Streaming από το SPORT24), ψάχνοντας την τρίτη νίκη τους σε ισάριθμα παιχνίδια, προκειμένου να βρεθούν ακόμα πιο κοντά στην πρώτη θέση του ομίλου τους.

Λίγο αργότερα, ο Παναθηναϊκός θα δοκιμαστεί στην Τουρκία κόντρα στην Χατάι (18:30, LIVE Streaming από το SPORT24), ψάχνοντας την δεύτερη νίκη του στην διοργάνωση.

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ ΑΛΜΠΑ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΑΡΜΑΝΙ ΜΙΛΑΝΟ ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ EUROCUP ΓΥΝΑΙΚΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ