EUROLEAGUE

Το πρόγραμμα της EuroLeague: Ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα

Ο Κώστας Σλούκας ήταν ο ήρωας της τελευταίας στιγμής για τον Ολυμπιακό στο παιχνίδι με τη Φενέρμπαχτσε
Ο Κώστας Σλούκας ήταν ο ήρωας της τελευταίας στιγμής για τον Ολυμπιακό στο παιχνίδι με τη Φενέρμπαχτσε EUROKINISSI

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει στον Ερυθρό Αστέρα στο Βελιγράδι (20:00, Novasports Prime και LIVE από το SPORT24) για την 14η αγωνιστική της EuroLeague, ψάχνοντας για την νίκη που θα τον διατηρήσει στα υψηλά πατώματα της βαθμολογίας.

Ο Ολυμπιακός έχει δύσκολη αποστολή σήμερα (9/12) στο Βελιγράδι, όπου θα αντιμετωπίσει τον Ερυθρό Αστέρα (20:00, Novasports Prime και LIVE από το SPORT24) για την 14η αγωνιστική της EuroLeague.

Οι "ερυθρόλευκοι" θα χρειαστεί να παρουσιαστούν απόλυτα έτοιμοι και συγκεντρωμένοι κόντρα στους Σέρβους, που παραδοσιακά είναι δυνατοί στην έδρα τους και προέρχονται από την νίκη επί της Ζενίτ την προηγούμενη αγωνιστική. Το έργο τους μάλιστα ενδεχομένως να δυσκολέψει, αφού προς το παρόν δεν έχει ξεκαθαριστεί το καθεστώς συμμετοχής του Μουστάφα Φαλ, ο οποίος χαρακτηρίζεται ως "αμφίβολος" λόγω του τραυματισμού του στον αγώνα πρωταθλήματος με την Λάρισα.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της βραδιάς:
Ζενίτ - Φενέρμπαχτσε (19:00, Novasports 5)
Ερυθρός Αστέρας - Ολυμπιακός (20:00, Novasports Prime)
Μπάγερν - Αναντολού Εφές (20:45, Novasports 4)
Μακάμπι - Ούνικς (21:05, Novasports 5)
Μπασκόνια - Βιλερμπάν (21:30, Novasports Start)

24 Bet - Το Στοίχημα επιστρέφει στο SPORT24

Το SPORT24 απέκτησε νέα ενότητα με έγκυρο και μοναδικό περιεχόμενο για το Στοίχημα! Προγνωστικά στοιχήματος, προτάσεις και αναλύσεις με την υπογραφή του SPORT24 και της έμπειρης ομάδας δημοσιογράφων του. Καθημερινό περιεχόμενο με προτάσεις για το στοίχημα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ στο S24 BET.

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΖΕΝΙΤ ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ ΟΥΝΙΚΣ ΚΑΖΑΝ ΜΠΑΣΚΟΝΙΑ ΒΙΛΕΡΜΠΑΝ ΜΠΑΓΕΡΝ ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ