STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Το Παναθηναϊκός - Λαύριο ρίχνει την αυλαία της 9ης αγωνιστικής της Stoiximan Basket League

Ο Κέντρικ Πέρι σε αγώνα του Παναθηναϊκού
Ο Κέντρικ Πέρι σε αγώνα του Παναθηναϊκού GEORGIA PANAGOPOULOU / TOURETTE PHOTOGRAPHY

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται το Λαύριο (19:30, ΕΡΤ3 και LIVE από το SPORT24) στο παιχνίδι με το οποίο ολοκληρώνεται το πρόγραμμα της 9ης αγωνιστικής της Stoiximan Basket League.

Η 9η αγωνιστική της Stoiximan Basket League ολοκληρώνεται σήμερα (7/12), με τον Παναθηναϊκό να υποδέχεται το Λαύριο (19:30, ΕΡΤ3 και LIVE από το SPORT24), σε μία αγωνιστική που διεξήχθη σε... τέσσερις δόσεις.

Η αναμέτρηση κανονικά θα διεξαγόταν χθες (6/12), ωστόσο αποφασίστηκε να μετατεθεί λόγω της επίσκεψης του Πάπα Φραγκίσκου στην Αθήνα και την επέτειο του θανάτου του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου.

Η συμμετοχή των Ιωάννη Παπαπέτρου και Οκάρο Γουάιτ που ταλαιπωρούνται από ίωση και του Ντάριλ Μέικον (απουσίασε από τις δύο τελευταίες προπονήσεις λόγω εξαγωγής δοντιού) είναι αμφίβολη για τους "πράσινους".

Τα αποτελέσματα της 9ης αγωνιστικής:
ΑΕΚ - Προμηθέας 81-77
Απόλλωνας Πάτρας - ΠΑΟΚ 95-91
Άρης - Περιστέρι 87-68
Κολοσσός - Ηρακλής 76-59
Λάρισα - Ολυμπιακός 70-101

24 Bet - Το Στοίχημα επιστρέφει στο SPORT24

Το SPORT24 απέκτησε νέα ενότητα με έγκυρο και μοναδικό περιεχόμενο για το Στοίχημα! Προγνωστικά στοιχήματος, προτάσεις και αναλύσεις με την υπογραφή του SPORT24 και της έμπειρης ομάδας δημοσιογράφων του. Καθημερινό περιεχόμενο με προτάσεις για το στοίχημα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ στο S24 BET.

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΛΑΥΡΙΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ