NBA

Το ΝΒΑ και η Premier League στη λίστα του ΤΙΜΕ με τις εκατό πιο "influential companies"

Ο ΛεΜπρον Τέιμς πανηγυρίζει το καλάθι που σημείωσε σε αγώνα των Λος Άντζελες Λέικερς
Ο ΛεΜπρον Τέιμς πανηγυρίζει το καλάθι που σημείωσε σε αγώνα των Λος Άντζελες Λέικερς Ⓒ 2021 MARCIO JOSE SANCHEZ / ASSOCIATED PRESS

Το TIME δημοσίευσε -για πρώτη φορά στην ιστορία του- τη λίστα με τις εκατό (100) εταιρείες που έχουν τη μεγαλύτερη επιρροή στον πλανήτη. Μεταξύ αυτών, το ΝΒΑ και η Premier League.

Για πρώτη φορά στην ιστορία του, το TIME κατέγραψε τις εκατό (100) εταιρείες που ασκούν τη μεγαλύτερη επιρροή στον πλανήτη. Αυτές που έχουν συνδράμει στην αλλαγή του τρόπου σκέψης και λειτουργίας των ανθρώπων, αυτές που έχουν αλλάξει ριζικά την πορεία του κόσμου και καθορίζουν τις εξελίξεις στον τομέα τους.

Μεταξύ αυτών, βρίσκονται μάλιστα το ΝΒΑ και η Premier League. Δύο εκ των κορυφαίων λιγκών - εταιρειών του πλανήτη, όχι μόνο σε οικονομικό επίπεδο. Οι δυο τους βρέθηκαν μεταξύ αυτών που ξεχώρισε το TIME για την κατηγορία "Leaders" όντας μαζί επίσης με το Twitter. Γενικότερα, ο χώρος τον social media ήταν -όπως είναι φυσιολογικό- μεταξύ αυτών που κυριάρχησαν αφού στο Top 100 βρίσκουμε επίσης το Tik Tok, to Facebook, αλλά και άλλες διάσημες εφαρμογές, όπως το Netflix, το Spotify, το Zoom και το OnlyFans.

Παρεμπιπτόντως, στη λίστα βρίσκεται και μία εταιρεία εκπροσώπησης παικτών, η Klutch Sports Group του Ριτς Πολ, με πελάτες παίκτες του ΝΒΑ, όπως ο ΛεΜπρον Τζέιμς, ο Άντονι Ντέιβις, ο Μπεν Σίμονς και ο Τζον Γουόλ.

Πώς έγινε η επιλογή από το Time; "Ποιες εταιρείες διαμορφώνουν το μέλλον μας;". Αυτή είναι η βασική ερώτηση που τέθηκε στη δημιουργία της πρώτης λίστας με του TIME με τις εκατό (100) εταιρείες που ασκούν τη μεγαλύτερη επιρροή στον πλανήτη. Η εκατοντάδα που επελέγη είχε επί μέρους κατηγορίες, που αφορούσαν τον τομέα της υγείας, την ψυχαγωγία, τις μετακινήσεις, την τεχνολογία και άλλες.

ⓒ 2020 Jae C. Hong, File / Associated Press

TAGS NBA PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ