EUROLEAGUE

Το νέο σποτ της bwin για τον Ολυμπιακό και το Final 4!

Το νέο σποτ της bwin για τον Ολυμπιακό και το Final 4!

Λίγες μέρες πριν το Final 4 στο Βελιγράδι, η bwin, Μεγάλος Χορηγός του Ολυμπιακού, βγάζει στη δημοσιότητα ένα νέο σποτ, αφιερωμένο στην πορεία των «ερυθρόλευκων», στην πίστη στην ομάδα και στο όραμά της. Παντού μαζί!

«Η επιλογή της bwin να προβάλλει το λογότυπο της στη φανέλα του Ολυμπιακού για τα επόμενα 5 χρόνια, μας γεμίζει ευθύνες αλλά αποτελεί για εμάς και μια δικαίωση των προσπαθειών των τελευταίων ετών, για διεθνοποίηση του brand του Ολυμπιακού» τόνιζε τον Ιούνιο του 2018 ο νυν Γενικός Διευθυντής της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Νίκος Λεπενιώτης και το ταξίδι άρχιζε! Ο χορηγός, που συνέδεσε το λογότυπο του με μερικές από τις πιο εμβληματικές στιγμές της τελευταίας 15ετίας στον αθλητισμό, βρέθηκε στο πλευρό του Ολυμπιακού στηρίζοντας το όραμα της κορυφής.

Οι στιγμές εξάλλου, κάνουν πάντα τη διαφορά και το ταξίδι της bwin με τον Ολυμπιακό έχει εικόνες που δεν θα ξεχαστούν ποτέ. Στις σεζόν που οι επιτυχίες δεν ήρθαν, o Μεγάλος Χορηγός των ερυθρόλευκων ήταν εκεί, σύμμαχος στην προσπάθεια για επιστροφή στους τίτλους.

Όταν η πανδημία άφηνε τον κόσμο εκτός γηπέδου, η bwin στεκόταν εκεί, να στηρίξει τον Ολυμπιακό στη δύσκολη μάχη. Ο σύλλογος έκανε το "refuse to lose"... τρόπο ζωής και η bwin βοήθησε αρκετά για να σηκώνεται ακόμα πιο δυνατός στα πόδια του έπειτα από κάθε πτώση.

Ολυμπιακός και bwin μοιράζονται την ίδια φιλοσοφία για έμπρακτη κοινωνική ευθύνη και προσφορά, γεγονός που αποδείχθηκε δεκάδες φορές τα τέσσερα χρόνια της συνεργασίας τους. Η άψογη οργάνωση των «bwin Monday games against Covid 19» ήταν ακόμα ένα κοινό χαρακτηριστικό για το πως τα δυο μεγάλα ονόματα αντιμετωπίζουν τις προκλήσεις.

Η bwin είναι περήφανη γι’ αυτή τη συνεργασία, πίστεψε στο όραμα και στήριξε την προσπάθεια με όλες τις δυνάμεις. Και το ταξίδι γίνεται πιο όμορφο, οι συγκινήσεις περισσότερες, η συνεργασία παραμένει το ίδιο δυνατή και το αποτέλεσμα είναι μοναδικό!

«Στο Βελιγράδι, θα είμαστε μαζί»

Η bwin ήταν πάντα κοντά στον Ολυμπιακό και ο Ολυμπιακός κοντά της. Σε κάθε δυσκολία, σε κάθε πρόκληση, αλλά και σε κάθε πρωτοβουλία κοινωνικής ευαισθησίας και κάθε πρόγραμμα. Ήμασταν μαζί!

Και φέτος, ο Ολυμπιακός έχει «τρυπήσει» το ταβάνι του, έχει πετύχει μια τεράστια επιτυχία. Επέστρεψε στην elite του ευρωπαϊκού μπάσκετ, εκεί που ανήκει. Επειτα από τρεις διαδοχικές σεζόν που ήταν εκτός playoffs, οι «Ερυθρόλευκοι» πέρασαν όλα τα εμπόδια και βρέθηκαν στο Final 4.

Kαι στο Βελιγράδι θα είμαστε μαζί, όπως πάντα σε όλο αυτό ταξίδι, περήφανα, έτοιμοι να χειροκροτήσουμε!

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Παίξε Υπεύθυνα

TAGS EUROLEAGUE FINAL FOUR ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ