ΕΥΡΩΠΗ

Το μπασκετικό πρόγραμμα της ημέρας: Το Μακάμπι - Φενέρ κρίνει δύο ζευγάρια στα playoffs της EuroLeague

Το μπασκετικό πρόγραμμα της ημέρας: Το Μακάμπι - Φενέρ κρίνει δύο ζευγάρια στα playoffs της EuroLeague
PHOTO CREDITS: FENERBAHCE

Μπόλικη δράση στο μπασκετικό πρόγραμμα της Τετάρτης 13 Απριλίου, με το Μακάμπι - Φενέρμπαχτσε στη EuroLeague (19:30, Novasports Prime και LIVE από το SPORT24) να κρίνει δύο ζευγάρια των playoffs. Στην Stoiximan Basket League το Λαύριο υποδέχεται τον Κολοσσό (17:00, ΕΡΤSports 2 και LIVE από το SPORT24) για την εξ αναβολής αναμέτρηση της 20ης αγωνιστικής.

Δύο εξ αναβολής αγώνες, έναν για τη EuroLeague και έναν για τη Stoiximan Basket League περιλαμβάνει το μπασκετικό πρόγραμμα της ημέρας. Το Μακάμπι - Φενέρμπαχτσε στη EuroLeague (19:30, Novasports Prime και LIVE από το SPORT24) για την 23η αγωνιστική θα διαμορφώσει το σκηνικό στα playoffs της διοργάνωσης.

Το αποτέλεσμα αυτού του αγώνα θα καθορίσει την τελική κατάταξη και τα δύο τελευταία ζευγάρια στα playoffs. Με άσο θα έχουμε τα ζευγάρια Αρμάνι Μιλάνο - Αναντολού Εφές και Ρεάλ Μαδρίτης - Μακάμπι Τελ Αβίβ, με διπλό θα έχουμε Αρμάνι Μιλάνο - Μακάμπι Τελ Αβίβ και Ρεάλ Μαδρίτης - Αναντολού Εφές.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Επιπλέον, το πρόγραμμα περιλαμβάνει ακόμα ένα εξ αναβολής αγώνα, αυτή τη φορά για τη Stoiximan Basket League καθώς το Λαύριο θα υποδεχτεί στα Μεσόγεια τον Κολοσσό Ρόδου για την 20η αγωνιστική του πρωταθλήματος (17:00, ΕΡΤSports 2 και LIVE από το SPORT24). Ο Κολοσσός προέρχεται από τη νίκη του απέναντι στον Προμηθέα Πάτρας, ενώ το Λαύριο θέλει να επιστρέψει στις νίκες μετά από την ήττα κόντρα στην ΑΕΚ.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Ένα τελευταίο εισιτήριο για το Final Four του BCL

Λούντβιγκσμπουργκ και Κλουζ θα αναμετρηθούν για το τελευταίο εισιτήριο που οδηγεί στο Final Four του BCL με την ομάδα από την Ρουμανία να έχει το προβάδισμα με 1-0 στις νίκες καθώς επικράτησε στην έδρα της μπροστά στους 10.000 φιλάθλους της και έγραψε νέο ρεκόρ προσέλευσης στη Ρουμανία.

  • 21:00 Λούντβιγκσμπουργκ - Κλουζ

Δύο εξ αναβολής αγώνες για την Α2 ανδρών

Το πρόγραμμα της Α2 ανδρών σήμερα (13/3) περιλαμβάνει δύο εξ αναβολής αγώνες για την 7η αγωνιστική του Β' γύρου, με τον Χαρίλαο Τρικούπη να υποδέχεται το Ψυχικό και την Ελευθερούπολη να φιλοξενεί την Καβάλα.

  • 17:00 Χαρίλαος Τρικούπης - Ψυχικό
  • 17:00 Ελευθερούπολη - Καβάλα
TAGS ΕΥΡΩΠΗ EUROLEAGUE ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΛΑΥΡΙΟ ΚΟΛΟΣΣΟΣ STOIXIMAN BASKET LEAGUE ELITE LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ