STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Το μπασκετικό πρόγραμμα της ημέρας: Συνέχεια στην 3η αγωνιστική της Stoiximan Basket League, ξεχωρίζει το Ολυμπιακός-Προμηθέας

Ο Κώστας Παπανικολάου με την φανέλα του Ολυμπιακού
Ο Κώστας Παπανικολάου με την φανέλα του Ολυμπιακού INTIME

Το παιχνίδι ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Προμηθέα Πάτρας (17:00, ΕΡΤ3 και LIVE από το SPORT24) είναι αυτό που ξεχωρίζει στη συνέχεια της 3ης αγωνιστικής. Συνέχεια και στην Α1 Γυναικών με τρεις αναμετρήσεις.

Πλούσιο είναι το μπασκετικό πρόγραμμα της Κυριακής (17/10) που περιλαμβάνει δύο αγώνες της Stoiximan Basket League και τρεις αναμετρήσεις για την Α1 Γυναικών. Από το πρόγραμμα ξεχωρίζει το Ολυμπιακός-Προμηθέας (17:00, ΕΡΤ3 και LIVE από το SPORT24), με τους ερυθρόλευκους να προέρχονται από τη νίκη τους στην EuroLeague απέναντι στη Ζάλγκιρις και να θέλουν να διατηρήσουν το αήττητο στις εγχώριες διοργανώσεις.

Από την άλλη ο Προμηθέας δεν θα έχει εύκολο έργο απέναντι σε μία ομάδα όπως ο Ολυμπιακός, ωστόσο έρχεται ΣΕΦ με στόχο να φανεί ανταγωνιστικός και να πάρει ό,τι καλύτερο μπορεί από την αναμέτρηση. Επιπλέον στο άλλο ματς του πρωταθλήματος σε επίπεδο ανδρών, η Λάρισα θα υποδεχτεί το Λαύριο (20:00, ΕΡΤ3 και LIVE από το SPORT24).

Αναλυτικά το πρόγραμμα της ημέρας στην Stoiximan Basket League

Συνέχεια στην Α1 Γυναικών

Με τρεις αναμετρήσεις συμπεριλαμβανομένων και των ματς του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού συνεχίζεται η 1η αγωνιστική της Α1 Γυναικών. Οι ερυθρόλευκες που προέρχονται από τεράστια νίκη στο EuroCup αντιμετωπίζουν εκτός έδρας τον ΠΑΣ Γιάννινα (14:00) ενώ οι πράσινες παίζουν στο Μοσχάτο με αντίπαλο την Ελευθερία Μοσχάτου (17:00).

Αναλυτικά το πρόγραμμα της ημέρας στην Α1 γυναικών

  • 14.00 ΠΑΣ Γιάννινα-Ολυμπιακός
  • 15.00 Νίκη Λευκάδας-Δάφνη Αγ. Δημητρίου
  • 17.00 Ελευθερία Μοσχάτου-Παναθηναϊκός
TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΩΝ ΛΑΡΙΣΑ ΛΑΥΡΙΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ