NBA

Το μπασκετικό πρόγραμμα της ημέρας: Πρεμιέρα στο ΝΒΑ με Μπακς, δύσκολες αποστολές για ΑΕΚ και Προμηθέα σε BCL και EuroCup

Οι Γιάννης Αντετοκούνμπο και Κρις Μίντλετον
Οι Γιάννης Αντετοκούνμπο και Κρις Μίντλετον Ⓒ 2021 AARON GASH/ ASSOCIATED PRESS

Το ΝΒΑ ανοίγει σήμερα την αυλαία του, με τους πρωταθλητές Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο να υποδέχονται στους Νετς (02:30, Cosmote Sport 4 και LIVE από το SPORT24). Η ΑΕΚ υποδέχεται την Τρεβίζο στο BCL (19:30, Cosmote Sport 4 και LIVE από το SPORT24) , αυλαία στο EuroCup για τον Προμηθέα που αντιμετωπίζει στην Ισπανία την Βαλένθια (21:30, Novasports Prime και LIVE από το SPORT24).

Η μεγάλη στιγμή έφτασε για τους φίλους του ΝΒΑ. Τα χαράματα της Τετάρτης (20/10) οι Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο να υποδέχονται στους Νετς (02:30, Cosmote Sport 4, LIVE από το SPORT24 και LIVE SHOW με έκτακτη Game Night), με τον Χάρη Σταύρου να βρίσκεται στο Μιλγουόκι για να σας μεταφέρει όλες τις εξελίξεις.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Οι Μπακς θα ξεκινήσουν με αυτό τον τρόπο την προσπάθειά τους να υπερασπιστούν τον τίτλο τους, με τον Γιάννη να δίνει τον καλύτερο πρόλογο με την αποκλειστική συνέντευξη που έδωσε στον Χάρη Σταύρου και το SPORT24.

Η αυλαία ανοίγει λοιπόν σήμερα, με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει έναν ακόμα αγώνα, με τους Λέικερς να υποδέχονται τους Γουόριορς (05:00, Cosmote Sport 7).

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Δύσκολες αποστολές για ΑΕΚ και Προμηθέα

Αρκετές ώρες πριν τον Γιάννη, η ΑΕΚ και ο Προμηθέας θα ριχτούν στην μάχη για τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Την αρχή θα κάνει η ΑΕΚ, η οποία υποδέχεται την Τρεβίζο (19:30, Cosmote Sport 4 και LIVE από το SPORT24) για την 2η αγωνιστική του Basketball Champions League, σε έναν αγώνα που η νίκη είναι μονόδρομος για την "Ένωση" μετά την ήττα της από την Σομπατελι στην πρεμιέρα.

Λίγες ώρες αργότερα, ο Προμηθέας θα κάνει την δική του πρεμιέρα στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, αντιμετωπίζοντας στην Ισπανία την Βαλένθια (21:30, Novasports Prime και LIVE από το SPORT24) για την 1η αγωνιστική του EuroCup, θέλοντας να ξεκινήσει με το "δεξί" στην διοργάνωση.

Το SPORT24 στο Μιλγουόκι

Ο διαπιστευμένος δημοσιογράφος της ομάδας του SPORT24, Χάρης Σταύρου, βρίσκεται στο Μιλγουόκι για να μεταφέρει τον παλμό από τις εντός έδρας αναμετρήσεις των Μπακς με τους Μάβερικς για την preseason και τους Νετς για την πρεμιέρα της νέας σεζόν, πριν από την έναρξη της οποίας θα δοθούν στον Γιάννη Αντετοκούνμπο και τους συμπαίκτες του τα δαχτυλίδια των πρωταθλητών.

Χορηγός της αποστολής στις ΗΠΑ ο ιταλικός και παγκόσμιος κολοσσός Mapei, με τα κορυφαία υλικά για την κατασκευή. Όταν περνάμε μπροστά από ένα εντυπωσιακό σπίτι, το θαυμάζουμε από κάτω μέχρι πάνω. Όταν μένουμε σε αυτό το σπίτι το θαυμάζουμε από κάτω μέχρι πάνω, εάν έχει στεγάνωση Mapei! Η Mapei προσφέρει μια ευρεία γκάμα στεγανωτικών προϊόντων για υπόγειους χώρους, συνεχίζει με τους ορόφους και φτάνει στις ταράτσες με κορυφαία προϊόντα στεγάνωσης για ψυχρές και πράσινες οροφές. Υλικά για την κατασκευή Mapei. Στα καταστήματα δομικών υλικών και ειδών υγιεινής και στο mapei.gr.

TAGS NBA BASKETBALL CH. LEAGUE EUROCUP ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ ΑΕΚ ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΩΝ NBA ΑΓΩΝΕΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ