EUROLEAGUE

Το μπασκετικό πρόγραμμα της ημέρας: Ποδαρικό στα playoffs της EuroLeague, κόντρα στον Ηρακλή ο Παναθηναϊκός

Ο Έντι Ταβάρες και ο Τζέι Σι Κάρολ της Ρεάλ Μαδρίτης
Ο Έντι Ταβάρες και ο Τζέι Σι Κάρολ της Ρεάλ Μαδρίτης EUROKINISSI

Το μπασκετικό πρόγραμμα της ημέρας (20/4) περιλαμβάνει τέσσερις αναμετρήσεις. Δύο για τα playoffs της EuroLeague, μία για την Stoiximan Basket League και μία για την Α1 Γυναικών στο μπάσκετ.

Πλούσιο το μπασκετικό πρόγραμμα της Τρίτης (20/4), καθώς απόψε ξεκινούν τα playoffs της EuroLeague, με δύο αναμετρήσεις.

Συγκεκριμένα, η Αναντολού Εφές υποδέχεται την Ρεάλ Μαδρίτης (20:00, Novasports 3 και LIVE από το SPORT 24), με την ομάδα του Εργκίν Αταμάν να έχει το πλεονέκτημα έδρας, καταλαμβάνοντας την 3η θέση με ρεκόρ 22-12. Όσον αφορά την Ρεάλ, πέτυχε δύο σημαντικές νίκες στο τέλος της κανονικής διάρκειας, τερματίζοντας στην 6η θέση με ρεκόρ 20-14.

Δύο ώρες αργότερα, η Αρμάνι Μιλάνο θα υποδεχθεί την Μπάγερν Μονάχου (21:45, Novasports 1HD και LIVE από το SPORT 24), με την ομάδα του Έτορε Μεσίνα να επιστρέφει στην προημιτελική φάση μετά από περίπου 7 χρόνια (από το 2014) όταν είχε αποκλειστεί από την Μακάμπι Τελ Αβίβ (1-3 η σειρά). Από την άλλη, η ομάδα του Αντρέα Τρινκιέρι, ήταν μία ευχάριστη έκπληξη φέτος στην κανονική διάρκεια και θα λάβει μέρος για πρώτη φορά στα playoffs της EuroLeague.

STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας το μεσημέρι της Τρίτης τον Ηρακλή (20/4, 15:00, ΕΡΤ 3 και LIVE από το SPORT 24), στο δεύτερό του παιχνίδι σε διάστημα τριών ημερών στη Θεσσαλονίκη, για την εξ αναβολής αναμέτρηση της 20ης αγωνιστικής της Stoiximan Basket League. Ο Όντεντ Κάτας δεν θα έχει στη διάθεσή του τους Νέντοβιτς, Σαντ-Ρος και Μήτογλου, ενώ ο Θανάσης Σκουρτόπουλος δεν υπολογίζει στον Γεωργαλά και πιθανότατα στους Καββαδά και Σαρικόπουλο. Μάλιστα, εάν οι "πράσινοι" φύγουν με το διπλό, τότε εξασφαλίζουν μαθηματικά την πρώτη θέση στην κανονική περίοδο του πρωταθλήματος.

Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται το μεσημέρι της Τρίτης (20/4) τον ΠΑΣ Γιάννινα (14:00), για τον 2ο γύρο του πρωταθλήματος της Α1 Γυναικών στο μπάσκετ.

Δείτε το μπασκετικό πρόγραμμα της ημέρας (20/4):

EUROLEAGUE (PLAYOFFS)

Αναντολού Εφές - Ρεάλ Μαδρίτης (20:00)

Αρμάνι Μιλάνο - Μπάγερν Μονάχου (21:45)

STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Ηρακλής - Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ (15:00)

Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ (Β' ΓΥΡΟΣ)

Ολυμπιακός - ΠΑΣ Γιάννινα (14:00)

Δείτε ΕΔΩ το τηλεοπτικό πρόγραμμα της ημέρας

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS EUROLEAGUE ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΑΡΜΑΝΙ ΜΙΛΑΝΟ ΜΠΑΓΕΡΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΗΡΑΚΛΗΣ STOIXIMAN BASKET LEAGUE Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ