ΕΛΛΑΔΑ

Το μπασκετικό πρόγραμμα της ημέρας: Παναθηναϊκός - Λαύριο στον 2ο ημιτελικό του Κυπέλλου

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου κόντρα στο Λαύριο
Ο Ιωάννης Παπαπέτρου κόντρα στο Λαύριο EUROKINISSI

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται το Λαύριο (20:00, ΕΡΤ 3 και LIVE από το SPORT 24) στον 2η ημιτελικό του Κυπέλλου, με τον Προμηθέα να περιμένει τον νικητή στον τελικό. Ολοκληρώνεται η προημιτελική φάση στο Final Eight του BCL.

Ο Παναθηναϊκός και το Λαύριο κοντράρονται σήμερα (6/5) στον 2ο ημιτελικό του Κυπέλλου Ανδρών (20:00, ΕΡΤ 3 και LIVE από το SPORT 24), ψάχνοντας για το εισιτήριο που θα οδηγήσει στον τελικό της Κυριακής (9/5) όπου περιμένει ο Προμηθέας.

Οι "πράσινοι" σαφώς και είναι το ξεκάθαρο φαβορί - κι ας κοντράρονται η 1η με την 2η ομάδα της κανονικής περιόδου της Stoiximan Basket League - έχοντας μεταξύ άλλων στο μυαλό τους ότι σχεδόν ένα μήνα νωρίτερα είχαν διαλύσει με 105-69 το Λαύριο, ωστόσο η ομάδα του Χρήστου Σερέλη θα παλέψει για το καλύτερο δυνατό.

FINAL EIGHT, ΜΕΡΑ 2Η ΣΤΗΝ ΡΩΣΙΑ

Το Final Eight στο Νόβγκοροντ της Ρωσίας συνεχίζεται σήμερα (6/5) με την δεύτερη ημέρα των αγώνων της προημιτελικής φάσης. Στον πρώτο (χρονικά) αγώνα της ημέρας η Τενερίφη υποδέχεται την Στρασμπούρ (17:00) και στον δεύτερο η Χάποελ Χολόν την Μπούργος (20:00).

Υπενθυμίζεται ότι στους χθεσινούς (5/5) αγώνες η Σαραγόσα απέκλεισε την διοργανώτρια Νιζνι νικώντας την με 86-76, ενώ στον δεύτερο αγώνα η Καρσίγιακα επιβλήθηκε της Νίμπουρκ με 84-73.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της ημέρας (Οι δύο αγώνες θα μεταδοθούν διαδικτυακά από το ΕΡΤ Spotrs):

Τενερίφη - Στρασμπούρ (17:00)

Χάποελ Χολόν - Μπόυργος (20:00)

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΕΛΛΑΔΑ BASKETBALL CH. LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ