Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Το μπασκετικό πρόγραμμα της ημέρας: Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός στον 1ο τελικό της Α1 Γυναικών, Λαύριο - Προμηθέας μέρος 1ο στην Stoiximan Basket League

Οι Νικολοπούλου και Λύμουρα στο ματς Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός
Οι Νικολοπούλου και Λύμουρα στο ματς Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός EUROKINISSI

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Παναθηναϊκό (12:00, ERTSports2 και LIVE από το SPORT 24) στην επανάληψη του πρώτου τελικού της Α1 Γυναικών. Λαύριο - Προμηθέας (21:00, ΕΡΤ 3 και LIVE από το SPORT 24) μέρος πρώτο στα ημιτελικά της Stoiximan Basket League.

Ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός ρίχνονται ξανά στην μάχη των τελικών της Α1 Γυναικών, ξεκινώντας από το μηδέν, με τις "ερυθρόλευκες" να υποδέχονται τις "πράσινες" (12:00, ERTSports2 και LIVE από το SPORT 24) στον 1ο τελικό.

Πρόκειται για την επανάληψη του 1ου τελικού της σειράς, αφού στις 13 Μαΐου ο Ολυμπιακός είχε νικήσει με 72-70, σε ένα παιχνίδι με δραματικό φινάλε, αφού οι διαιτητές ακύρωσαν στο τέλος το καλάθι της Ριντ του Παναθηναϊκού ως εκπρόθεσμο. Οι "πράσινες" κατέθεσαν τότε ένσταση επειδή οι διαιτητές εξέτασαν το VIDEO του αγώνα από την διαδικτυακή μετάδοση των "ερυθρόλευκων" για να βγάλουν την απόφαση, με την ΚΕΔ/ΕΟΚ να τους δικαιώνει πρωτοδίκως, με τον Ολυμπιακό να ασκεί έφεση, η οποία και απορρίφθηκε.

Στην σκιά όλων αυτών, οι δύο ομάδες θα κοντραριστούν ξανά σήμερα (20/5) στον πρώτο τελικό, ελπίζοντας ότι αυτή τη φορά όλα θα κυλήσουν ομαλά.

ΩΡΑ ΗΜΙΤΕΛΙΚΩΝ ΓΙΑ ΛΑΥΡΙΟ ΚΑΙ ΠΡΟΜΗΘΕΑ

Το Λαύριο υποδέχεται τον Προμηθέα (21:00, ΕΡΤ 3 και LIVE από το SPORT 24) στον πρώτο αγώνα της ημιτελικής σειράς, σε ένα παιχνίδι με μεγάλο ενδιαφέρον, αφού στην κανονική περίοδο οι αγώνες των δύο ομάδων ήταν πραγματικά θρίλερ.

Υπενθυμίζεται ότι τα ημιτελικά της Stoiximan Basket League ξεκίνησαν χθες (19/5), με τον Παναθηναϊκό να επικρατεί με 78-72 της ΑΕΚ στον πρώτο αγώνα των δύο ομάδων.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ STOIXIMAN BASKET LEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΛΑΥΡΙΟ ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ