EUROCUP

Το μπασκετικό πρόγραμμα της ημέρας: Ο Προμηθέας περιμένει την Βαλένθια, δύσκολη αποστολή του Ολυμπιακού στο EuroCup Γυναικών

Ο Ρογκαβόπουλος με τον Γιαννόπουλο
Ο Ρογκαβόπουλος με τον Γιαννόπουλο PHOTO CREDITS: INTIME SPORTS

Ο Προμηθέας υποδέχεται την Βαλένθια (19:30, Novasports Prime και LIVE από το SPORT24) για την 10η αγωνιστική του EuroCup, ψάχνοντας μία σημαντική νίκη. Δύσκολη αποστολή του Ολυμπιακού στην ρεβάνς με την Αϊντίν, θέλει νίκη με τουλάχιστον 5 πόντους για να προκριθεί στα προημιτελικά του EuroCup Γυναικών.

Ο Προμηθέας έχει σήμερα (19/1) μία από τις πιο δύσκολες φετινές του αποστολές, αφού υποδέχεται την Βαλένθια (19:30, Novasports Prime και LIVE από το SPORT24) για την 10η αγωνιστική του EuroCup.

Οι Πατρινοί έχουν ρεκόρ μόλις 2-6 (έχει αναβληθεί ο αγώνας τους με την Τσεντεβίτα) και βρίσκονται στην τελευταία θέση του ομίλου, ενώ η Βαλένθια από την πλευρά της έχει ρεκόρ 6-3. Μία ενδεχόμενη νίκη του Προμηθέα ωστόσο θα αυξήσει τις ελπίδες του για πρόκριση στα playoffs, αφού δεν είναι πολλές οι ομάδες που θα καταφέρουν να νικήσουν τους Ισπανούς φέτος.

Για την πρόκριση ο Ολυμπιακός

Πριν από τον Προμηθέα, στην μάχη της Ευρώπης θα ριχθεί ο Ολυμπιακός, ο οποίος αντιμετωπίζει στην Τουρκία την Αϊντίν (17:00, LIVE Streaming από το κανάλι της FIBA στο youtube), στον δεύτερο αγώνα της φάσης των 16 του EuroCup Γυναικών.

Οι "ερυθρόλευκες" βρίσκονται μπροστά σε μία τεράστια πρόκληση. Έχοντας ηττηθεί με 79-83 στο ΣΕΦ στις 11 Ιανουαρίου, καλούνται να πάρουν μία νίκη με διαφορά τουλάχιστον 5 πόντων για να προκριθούν στα προημιτελικά της διοργάνωσης για πρώτη φορά στην ιστορία τους.

TAGS EUROCUP EUROCUP ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΩΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ