EUROCUP

Το μπασκετικό πρόγραμμα της ημέρας: Ο Προμηθέας δοκιμάζεται κόντρα στην Μπουργκ, δύσκολοι αγώνες για Λαύριο και Ιωνικό

Ο Δημήτρης Αγραβάνης πανηγυρίζει
Ο Δημήτρης Αγραβάνης πανηγυρίζει EUROKINISSI

Ο Προμηθέας αντιμετωπίζει στην Γαλλία την Μπουργκ (21:00, Novasports Prime και LIVE από το SPORT24) για την 3η αγωνιστική του EuroCup, ψάχνοντας για την πρώτη του νίκη του στην διοργάνωση. Το Λαύριο περιμένει την Νίζνι στο ΣΕΦ (19:30, Cosmote Sport 4 και LIVE από το SPORT24) για το BCL και ο Ιωνικός την Μονς για το FIBA Europe Cup.

Τρεις ελληνικές ομάδες ρίχνονται στην μάχη της Ευρώπης σήμερα (2/11) σε τρεις διαφορετικές διοργανώσεις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, έχοντας η κάθε μία τους δικούς της στόχους.

Ο Προμηθέας έχει δύσκολο έργο στην Γαλλία, όπου αντιμετωπίζει την Μπουργκ (21:00, Novasports Prime και LIVE από το SPORT24) για την 3η αγωνιστική του EuroCup, ψάχνοντας για την πρώτη του νίκη στην διοργάνωση.

Λίγο νωρίτερα, το Λαύριο θα υποδεχθεί την Νίζνι στο ΣΕΦ (19:30, Cosmote Sport 4 και LIVE από το SPORT24) για την 3η αγωνιστική του Basketball Champions League, θέλοντας να κάνει δύο τις νίκες του, αφού έχει προηγηθεί η εντός έδρας νίκη επί της Ντιζόν και η ήττα από την Μάλαγα.

Τέλος, ο Ιωνικός είναι αυτός που θα πέσει πρώτος στην "μάχη", αφού υποδέχεται την ουραγό του ομίλου, Μονς, (19:00, LIVE από το SPORT24) για την 4η αγωνιστική του FIBA Europe Cup, στην προσπάθειά του να σημειώσει την 2η νίκη του στην διοργάνωση.

TAGS EUROCUP BASKETBALL CH. LEAGUE FIBA EUROPE CUP ΙΩΝΙΚΟΣ ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΩΝ ΛΑΥΡΙΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ