STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Το μπασκετικό πρόγραμμα της ημέρας, Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Ολυμπιακό, η Φενέρ την Μπάγερν

Ο Κώστας Παπανικολάου και ο Σακίλ ΜακΚίσικ
Ο Κώστας Παπανικολάου και ο Σακίλ ΜακΚίσικ EUROKINISSI

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Ολυμπιακό (17:00, ΕΡΤ3 και LIVE από το SPORT24) για την 20η αγωνιστική της Stoiximan Basket League, σε ένα ενδιαφέρον παιχνίδι, ενώ μερικές ώρες αργότερα η Φενέρμπαχτσε υποδέχεται την Μπάγερν (20:45, Novasports 4 και LIVE από το SPORT24) σε εξ αναβολής αγώνα της EuroLeague.

Έναν αγώνα περιλαμβάνει το σημερινό (4/4) πρόγραμμα της Stoiximan Basket League, με τον ΠΑΟΚ να υποδέχεται τον Ολυμπιακό (17:00, ΕΡΤ3 και LIVE από το SPORT24).

Ο "Δικέφαλος" θα παραταχθεί χωρίς τον ασθενή Άντονι Λι, αλλά και τον νεοαποκτηθέντα Νέιτ Ρένφρο, ο οποίος δεν έχει έρθει ακόμα στην χώρα μας. Οι "ερυθρόλευκοι" από την πλευρά τους δεν θα έχουν στην διάθεσή τους τον Κώστα Σλούκα και τον Μουστάφα Φαλ.

Τα αποτελέσματα της 20ης αγωνιστικής

  • Προμηθέας - Ιωνικός 88-84
  • Ηρακλής - Άρης 91-86
  • Λαύριο - Κολοσσός αναβλήθηκε
  • ΑΕΚ - Παναθηναϊκός 69-83
  • Περιστέρι - Λάρισα 71-77

Μάχη για την Μπάγερν στην Τουρκία

Το σημερινό μπασκετικό πρόγραμμα περιλαμβάνει και έναν εξ αναβολής αγώνα για την EuroLeague, με την Φενερμπαχτσε να υποδέχεται την Μπάγερν (20:45, Novasports 4 και LIVE από το SPORT24), σε ένα παιχνίδι που γίνεται στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής.

Στον συγκεκριμένο αγώνα η μοναδική ομάδα που έχει βαθμολογικό κίνητρο είναι η Μπάγερν, η οποία ψάχνει την νίκη για να αποφύγει την 8η θέση - και το συναπάντημα με την Μπαρτσελόνα στα playoffs - έχοντας θεωρητικά ελπίδες ακόμα και για την 5η θέση.

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΑΟΚ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΑΟΚ ΜΠΑΣΚΕΤ EUROLEAGUE ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ