EUROLEAGUE

Το μπασκετικό πρόγραμμα της ημέρας: Ο Παναθηναϊκός δοκιμάζεται κόντρα στην Άλμπα, φινάλε για Προμηθέα στο EuroCup

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου στον αγώνα του Παναθηναϊκού με την Αρμάνι
Ο Ιωάννης Παπαπέτρου στον αγώνα του Παναθηναϊκού με την Αρμάνι EUROKINISSI SPORTS

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει την Άλμπα στο Βερολίνο (21:00, Novasports Prime και LIVE από το SPORT24) σε εξ αναβολής αγώνα για την 19η αγωνιστική της EuroLeague, ψάχνοντας νίκη γοήτρου. Σημαντικό παιχνίδι στην Τουρκία ανάμεσα σε Αναντολού Εφές και Μπάγερν, αυλαία για τον Προμηθέα στο EuroCup.

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται στο Βερολίνο, όπου θα αντιμετωπίσει σήμερα (6/4) την Άλμπα (21:00, Novasports Prime και LIVE από το SPORT24) σε εξ αναβολής αγώνα για την 19η αγωνιστική της EuroLeague.

Οι "πράσινοι", που δεν θα έχουν για ακόμα ένα ματς τον Στέφαν Γιόβιτς στην διάθεσή τους - αλλά ούτε και τον Νίκο Χουγκάζ που δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής - θέλουν μία νίκη γοήτρου, προκειμένου να ανέβει η ψυχολογία τους.

Στον άλλο αγώνα της βραδιάς, η Αναντολού Εφές υποδέχεται την Μπάγερν (20:30, Novasports 2 και LIVE από το SPORT24) σε εξ αναβολής παιχνίδι για την 19η αγωνιστική, σε μία αναμέτρηση που ενδιαφέρει και τον Ολυμπιακό, αφού αμφότερες οι ομάδες είναι πιθανοί αντίπαλοί του στα playoffs.

Πέφτει η αυλαία στο EuroCup για τον Προμηθέα

Το... μαρτύριο της σταγόνας ολοκληρώνεται σήμερα (6/4) για τον Προμηθέα στο EuroCup. Οι Πατρινοί υποδέχονται την Τσεντεβίτα Ολίμπια (19:30, Novasports 5 και LIVE από το SPORT24) για την 18η - και τελευταία - αγωνιστική της διοργάνωσης.

Ο Προμηθέας δεν έχει ελπίδες πρόκρισης, αφού έχει τεθεί εδώ και εβδομάδες εκτός κούρσας για μία θέση στην πρώτη 8αδα στον όμιλό του.

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΑΛΜΠΑ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΩΝ EUROCUP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ