ΕΥΡΩΠΗ

Το μπασκετικό πρόγραμμα της ημέρας: Ο Ερυθρός Αστέρας φιλοξενεί τη Φενέρμπαχτσε σε εξ αναβολής αγώνα της EuroLeague

Το μπασκετικό πρόγραμμα της ημέρας: Ο Ερυθρός Αστέρας φιλοξενεί τη Φενέρμπαχτσε σε εξ αναβολής αγώνα της EuroLeague
PHOTO CREDITS: FENERBAHCE BEKO ISTANBUL

Ο Ερυθρός Αστέρας φιλοξενεί τη Φενέρμπαχτσε στο Βελιγράδι (22:00, Novasports Start και LIVE στο Matchcenter του SPORT24) για την εξ αναβολής αναμέτρηση της 19ης αγωνιστικής της EuroLeague. Δράση και στα ελληνικά γήπεδα της Α2 ανδρών και της Α1 γυναικών.

Μία εξ αναβολής αναμέτρηση για τη 19η αγωνιστική της EuroLeague περιλαμβάνει το ευρωπαϊκό πρόγραμμα στο μπάσκετ. Συγκεκριμένα ο Ερυθρός Αστέρας φιλοξενεί στο Βελιγράδι τη Φενέρμπαχτσε (22:00, Novasports Start και LIVE στο Matchcenter του SPORT24) ψάχνοντας αντίδραση μετά από την ήττα του στο ΟΑΚΑ απέναντι στον Παναθηναϊκό.

Σε μία από τις σπάνιες φορές που αγώνας της διοργάνωσης διεξάγεται μέσα στο Σαββατοκύριακο, η Φενέρμπαχτσε θέλει να πάρει οπωσδήποτε τη νίκη προκειμένου να μείνει στη μάχη της οκτάδας και να διεκδικήσει την είσοδό της στα playoffs, μετά από την ήττα της στο Μονακό.

Δράση στην Α2 ανδρών

Με μία αναμέτρηση συνεχίζεται η 4η αγωνιστική του Β' γύρου της Α2 ανδρών. Συγκεκριμένα, το Αγρίνιο υποδέχεται τον Πανερυθραϊκό (15:00), ενώ το Καβάλα - Τρίτων αναβλήθηκε λόγω κορονοϊού.

  • 15:00 Αγρίνιο - Πανερυθραϊκός

Συνέχεια στην Α1 γυναικών

Δύο από τις τέσσερις αναμετρήσεις που ήταν προγραμματισμένες θα διεξαχθούν στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του Β' γύρου της Α1 γυναικών. Στις 13:00 ο ΠΑΟΚ θα φιλοξενήσει τις Εσπερίδες Καλλιθέας ενώ μία ώρα νωρίτερα (12:00) τα Χανιά θα υποδεχτούν τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Θυμίζουμε πως το ντέρμπι Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός αναβλήθηκε λόγω κρουσμάτων κορονοϊού στις πράσινες, ενώ δεν θα διεξαχθεί για τον ίδιο λόγο και το Ελευθερία Μοσχάτου - Νίκη Λευκάδας.

  • 12:00 Χανιά - ΠΑΣ Γιάννινα
  • 13:00 ΠΑΟΚ - Εσπερίδες Καλλιθέας
TAGS ΕΥΡΩΠΗ EUROLEAGUE Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ ELITE LEAGUE ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ