ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Το μπασκετικό πρόγραμμα της ημέρας: Με Ιταλία η Εθνική γυναικών στο EuroBasket, τεστ με την Σερβία οι άντρες στην τελευταία μέρα του "Ακρόπολις"

Οι παίκτες της Εθνικής Ανδρών
Οι παίκτες της Εθνικής Ανδρών EUROKINISSI

Ημέρα Εθνικών ομάδων σήμερα στο μπάσκετ με την Εθνική γυναικών να δίνει ένα πολύ σημαντικό ματς στο EuroBasket απέναντι στην Ιταλια (20/6, 19:00) και την Εθνική ανδρών να έχει ένα δυνατό τεστ απέναντι στην Σερβία (20/6, 20:00), στην τελευταία μέρα του "Ακρόπολις". Επιστροφή και στο ΝΒΑ με τους τελικούς της Δύσης.

Γεμάτο το μπασκετικό πρόγραμμα σήμερα με τις εθνικές ομάδες ανδρών και γυναικών να μονοπωλούν το ενδιαφέρον του ελληνικού κοινού αλλά και τα playoffs του ΝΒΑ να συνεχίζονται.

Πρώτες στη μάχη των εθνικών ομάδων ρίχνονται οι γυναίκες που αντιμετωπίζουν στις 19:00 (ERT Sports 1 και LIVE από το SPORT24) την δυνατή Ιταλία σε ένα ματς ζωής και θανάτου για τη συνέχειά τους στο EuroBasket. Πιο συγκεκριμένα το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα βρίσκεται στην τελευταία θέση του ομίλου, μετά τις ήττες από Μαυροβούνιο και Σερβία και σήμερα χρειάζεται απαραιτήτως τη νίκη μαζί με το ευνοϊκό αποτέλεσμα για να συνεχίζει να ελπίζει στη διοργάνωση.

Από την άλλη, η εθνική ομάδα ανδρών κοντράρεται με την Σερβία στην τελευταία μέρα του "Ακρόπολις" σε ένα δυνατό τεστ φιλικού χαρακτήρα από το οποίο ο Ρικ Πιτίνο θα μπορέσει να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα. Η Εθνική προέρχεται από δύο νίκες (επί του Μεξικό στην πρεμιέρα και επί του Πουέρτο Ρίκο στην 2η μέρα του Ακρόπολις) και παρά τα πολλά προβλήματα απουσιών και τραυματισμών, θέλει να κλείσει το τουρνουά με θετικό πρόσημο.

Τέλος, δράση έχουμε και στο ΝΒΑ με τους Σανς να αντιμετωπίζουν τους Κλίπερς στο πρώτο ματς της σειράς των τελικών της Ανατολής (22:30, Cosmote Sport 4 και LIVE από το SPORT24) με τις δύο ομάδες να ψάχνουν τη νίκη στο πρώτο αυτό ματς της σειράς των τελικών.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ EUROBASKET NBA ΦΟΙΝΙΞ ΣΑΝΣ ΛΟΣ ΑΝΤΖΕΛΕΣ ΚΛΙΠΕΡΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ