ΕΛΛΑΔΑ

Το μπασκετικό πρόγραμμα της ημέρας: Κόντρα στον Αμύντα ο Ολυμπιακός Β', ντέρμπι "αιωνίων" στην Α1 Γυναικών

Ο Σκουλίδας σε στιγμιότυπο από την αναμέτρηση Αμύντας - Ολυμπιακός Β για το Κύπελλο
Ο Σκουλίδας στην αναμέτρηση Αμύντας - Ολυμπιακός Β EUROKINISSI SPORT

Ο Ολυμπιακός Β' αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Αμύντα στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής της Α2, ενώ το Παγκράτι υποδέχεται την Ελευθερούπολη. Ντέρμπι Ολυμπιακού - Παναθηναϊκού στην Α1 Γυναικών.

Οι αγώνες Αμύντας - Ολυμπιακός Β' και Παγκράτι - Ελευθερούπολη ξεχωρίζουν στο πρόγραμμα της 11ης αγωνιστικής της Α2.

Μερικές μόλις ημέρες μετά την εμβόλιμη 10η αγωνιστική, το... σπριντ για να ολοκληρωθεί η κανονική περίοδος συνεχίζεται στην Α1, σε μία ημέρα που ξεχωρίζει ακόμα ο αγώνας του Ψυχικού με τον Απόλλωνα Πάτρας.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της ημέρας:

Φίλιππος Β. - Οίαξ Ναυπλίου (17:00)

Παγκράτι - Ελευθερούπολη (17:00)

Πανερυθραϊκός - Τρίτων (17:00)

Ψυχικό - Απόλλων Π. (17:00)

Μαρούσι - Καβάλα (17:00)

Αμύντας - Ολυμπιακός Β' (18:00)

ΝΤΕΡΜΠΙ "ΑΙΩΝΙΩΝ" ΣΤΗΝ Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Παναθηναϊκό (15:00) στον μοναδικό αγώνα ημέρας για την 5ης αγωνιστική του Β' Γύρου της Α1 Γυναικών, την τελευταία της κανονικής περιόδου.

Με τις δύο ομάδες να ισοβαθμούν στην πρώτη θέση με 25 βαθμούς και να έχουν εξασφαλίσει την παρουσία τους στους τελικούς (δεν θα γίνουν playoffs στην Α1 Γυναικών λόγω πίεσης χρόνου εξαιτίας του κορονοϊού), το παιχνίδι αποκτά ιδιαίτερη σημασία και ο λόγος είναι διττός, αφού: 1. Οι ομάδες θα μεταφέρουν τα αποτελέσματά τους στους τελικούς, όπου ο πρωταθλητής θα κριθεί στις συνολικά 3 νίκες 2. Η νικήτρια ομάδα του αγώνα θα έχει πλεονέκτημα έδρας.

Στον αγώνα του πρώτου γύρου είχε νικήσει ο Παναθηναϊκός με 62-61. Κοινώς, αν οι "πράσινες" νικήσουν, τότε θα ξεκινήσουν την σειρά των τελικών προηγούμενες με 2-0 νίκες και θα χρειάζονται μία νίκη ακόμα για να κατακτήσουν το πρωτάθλημα, έχοντας μάλιστα και το πλεονέκτημα έδρας, με το πρώτο και - αν χρειαστεί - το τρίτο παιχνίδι στην έδρα τους.

Αν όμως νικήσει ο Ολυμπιακός, τότε οι δύο ομάδες θα έχουν 1-1 νίκες και το πλεονέκτημα έδρας θα έχουν οι "ερυθρόλευκες" και θα υποδεχθούν στον πρώτο και - αν χρειαστεί - στον τρίτο αγώνα το "τριφύλλι" στην έδρα τους.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΕΛΛΑΔΑ ELITE LEAGUE Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ