BASKETBALL CH. LEAGUE

Το μπασκετικό πρόγραμμα της ημέρας: Η ΑΕΚ ψάχνει την πρώτη της νίκη στο BCL απέναντι στη Ρίγα

Οι Χάμερ και Βαουλέτ στο ματς της ΑΕΚ
Οι Χάμερ και Βαουλέτ στο ματς της ΑΕΚ EUROKINISSI

Το κρίσιμο ματς της ΑΕΚ με τη Ρίγα για το Basketball Champions League (19:30, Cosmote Sport 4 και LIVE από το SPORT24) περιλαμβάνει το σημερινό μπασκετικό πρόγραμμα, με τους κιτρινόμαυρους να ψάχνουν την πρώτη τους νίκη στη διοργάνωση.

Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει την Ρίγα στα Άνω Λιόσια για το Basketball Champions League (19:30, Cosmote Sport 4 και LIVE από το SPORT24) σε ένα ματς υψίστης σημασίας για τους κιτρινόμαυρους που ψάχνουν την πρώτη τους νίκη στη διοργάνωση. Η ομάδα του Στέφανου Δέδα αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα τραυματισμών ενώ προέρχεται και από την ήττα από τον Παναθηναϊκό (100-75) στο ΟΑΚΑ για το πρωτάθλημα.

Ο Ανγκόλα (που αποχώρησε τραυματίας από το ματς με τον Παναθηναϊκό) είναι εξαιρετικά αμφίβολος για το ματς απέναντι στη Ρίγα καθώς υπέστη κάκωση δεξιού αντιβραχίου και ο Γέλοβατς μεταφέρθηκε εσπευσμένα το βράδυ της Κυριακής (14/11) στο νοσοκομείο. Συνεπώς η ΑΕΚ πρέπει να ξεπεράσει τραυματισμούς και προβλήματα και να παρουσιαστεί όσο το δυνατόν πιο καλή και ψυχωμένη απέναντι στη Ρίγα από την οποία ηττήθηκε με 92-76 στο πρώτο μεταξύ τους ματς.

Αναλυτικά το μπασκετικό πρόγραμμα της ημέρας:

ΑΕΚ - Ρίγα (19:30, Cosmote Sport 4)

TAGS BASKETBALL CH. LEAGUE ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ