BASKETBALL CH. LEAGUE

Το μπασκετικό πρόγραμμα της ημέρας: Η ΑΕΚ ψάχνει στην Ρίγα την πρώτη νίκη της, δοκιμασίες για Περιστέρι και Ηρακλή

Ο Κίνο Κολόμ με την φανέλα της ΑΕΚ
Ο Κίνο Κολόμ με την φανέλα της ΑΕΚ EUROKINISSI

Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει την Ρίγα εκτός έδρας (19:00, Cosmote Sport 4 και LIVE από το SPORT24) για την 3η αγωνιστική του Basketball Champions League, ψάχνοντας την 1η νίκη της στην διοργάνωση. Στην μάχη Περιστέρι και Ηρακλής στο FIBA Europe Cup, δοκιμάζονται εκτός έδρας Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός στο EuroCup Γυναικών.

Η ΑΕΚ δεν βρίσκεται ακόμα με την πλάτη στον τοίχο. Ενδεχομένως να βρεθεί όμως αν δεν προσέξει σήμερα (3/11), όπου αντιμετωπίζει την Ρίγα εκτός έδρας (19:00, Cosmote Sport 4 και LIVE από το SPORT24) για την 3η αγωνιστική του Basketball Champions League, ψάχνοντας την πρώτη νίκη της στον θεσμό.

Με το σύστημα διεξαγωγής να αναφέρει ότι η πρώτη ομάδα του ομίλου περνάει κατευθείαν στην φάση των 16 και οι ομάδες που θα τερματίσουν στις θέσεις 2 και 3 θα αγωνιστούν σε μπαράζ για να προκριθούν, είναι σαφές ότι ένα ξεκίνημα με 0-3 θα είναι άσχημο για την "Ένωση". Το ίδιο ισχύει βέβαια και για την Ρίγα, η οποία επίσης έχει ξεκινήσει με ρεκόρ 0-2 και είναι δεδομένο ότι θα τα δώσει όλα για την νίκη.

Εντός έδρας αγώνες για Περιστέρι και Ηρακλή

Την ίδια ώρα που η ΑΕΚ θα μάχεται στην Ρίγα, το Περιστέρι θα περιμένει την πρωτοπόρο του ομίλου του, Τσμόκι Μινσκ (19:00) για την 4η αγωνιστική του FIBA Europe Cup. Οι "Πρίγκιπες" έχουν ρεκόρ 1-2 και θα ψάξουν για την 2η νίκη τους στον θεσμό.

Λίγο αργότερα, ο Ηρακλής υποδέχεται την Ολλανδική Λέιντεν (20:30) για την 4η αγωνιστική του FIBA Europe Cup, ψάχνοντας και την 1η νίκη του στην διοργάνωση.

Εκτός έδρας δοκιμασίες για Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό στο EuroCup Γυναικών

Ευρωπαϊκές υποχρεώσεις έχουν πάντως σήμερα (3/11) και οι δύο ελληνικές ομάδες που μας εκπροσωπούν στο EuroCup Γυναικών και μάλιστα εκτός έδρας.

Την αρχή θα κάνει ο Ολυμπιακός, ο οποίος αντιμετωπίζει στην Πολωνία την Μπίντγκοζ (19:00) για την 4η αγωνιστική της διοργάνωσης. Οι "ερυθρόλευκες" είχαν επιβληθεί στον αγώνα του πρώτου γύρου με 103-68.

Περίπου μία ώρα αργότερα, στην μάχη θα ριχτεί και ο Παναθηναϊκός, ο οποίος επίσης βρίσκεται στην Πολωνία, αντιμετωπίζοντας την Πολκοβίτσε (20:00). Στον αγώνα του πρώτου γύρου οι "πράσινες" είχαν ηττηθεί με 64-67.

Ώρα... Α2

Δράση υπάρχει και στην Α2 σήμερα (3/11), αφού διεξάγεται - έστω και... κουτσουρεμένη λόγω δύο αναβολών και μίας μετάθεσης αγώνα - η 1η αγωνιστική, η οποία είχε αναβληθεί πριν από μερικές εβδομάδες, με αποτέλεσμα τότε το πρωτάθλημα να ξεκινήσει από την 2η αγωνιστική.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της ημέρας:
17.00 Κόροιβος-Αγρίνιο
17.00 Ψυχικό-Παγκράτι
17.00 Καβάλα-Φίλιππος
19.00 Αμύντας-Πανερυθραϊκός

TAGS BASKETBALL CH. LEAGUE FIBA EUROPE CUP EUROCUP ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΑΕΚ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ BWIN ELITE LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ