ELITE LEAGUE

Το μπασκετικό πρόγραμμα της ημέρας: Για την άνοδο στην Basket League ο Ολυμπιακός Β', για το 3-3 οι Κλίπερς στο ΝΒΑ

Στιγμιότυπο από το ματς Ολυμπιακός - Μαρουσι
Στιγμιότυπο από το ματς Ολυμπιακός - Μαρουσι EUROKINISSI

Την ευκαιρία να ανέβει στην Stoiximan Basket League θα έχει ο Ολυμπιακός Β' που αντιμετωπίζει το Μαρούσι στο ΣΕΦ (19:30, ΕΡΤ Sports) με τους "ερυθρόλευκους" να βρίσκονται μόλις μία νίκη μακριά από την επιστροφή τους στη μεγάλη κατηγορία. Στο ΝΒΑ οι Κλίπερς θα παλέψουν για να ισοφαρίσουν τη σειρά των τελικών της Δύσης σε 3-3 κόντρα στους Σανς.

Με Α2 ανδρών, ΝΒΑ αλλά και Προολυμπιακό τουρνουά συνεχίζεται το μπασκετικό πρόγραμμα της ημέρας. Ο Ολυμπιακός Β' αντιμετωπίζει το Μαρούσι στην Αίθουσα 5 του ΣΕΦ (19:30, ΕΡΤ Sports) και με νίκη θα επιστρέψει στην Stoiximan Basket League, μέσω των playoff ανόδου της Α2 Ανδρών.

Οι "ερυθρόλευκοι" που κουβαλάνε και το 2-0 στις νίκες κόντρα στο Μαρούσι από την κανονική περίοδο, προσπέρασαν το εμπόδιο του Πανερυθραϊκού στους ημιτελικούς των playoffs και χρειάζονται μόλις μία νίκη για να βρεθούν και πάλι στην Α1. Αν ωστόσο το Μαρούσι πάρει το ματς, ο επόμενος αγώνας θα γίνει στις 3 Ιουλίου και αν και εκεί η ομάδα των βορείων προαστίων επικρατήσει, τότε θα δούμε και τρίτο τελικό στις 7 Ιουλίου ξανά στο ΣΕΦ.

Στο ΝΒΑ, οι Κλίπερς μετά τη νίκη τους στην Αρίζοντα, μείωσαν τη σειρά στο 3-2 κόντρα στους Σανς και παίζουν τα ξημερώματα της Πέμπτης (1/7, 4:00, Cosmote Sport4) με στόχο να ισοφαρίσουν τη σειρά των τελικών και να δώσουν νέο ενδιαφέρον στο ζευγάρι.

Ο Πολ Τζορτζ έκανε μεγάλη εμφάνιση για την ομάδα του Λος Άντζελες που χρειάζεται τις παραγωγικές εμφανίσεις του σουπερ σταρ του, ενώ εκτός παραμένει ο Κουάι Λέοναρντ που δεν έχει ξεπεράσει το πρόβλημα το γόνατο που αντιμετωπίζει, με την ομάδα να ανησυχεί για ρήξη χιαστού.

Στη μάχη των Προολυμπιακών τουρνουα για τα τέσσερα εισιτήρια που οδηγούν στους Ολυμπιακούς Αγώνες, η Αγκόλα του Γιανίκ Μορέϊρα αντιμετωπίζει την Σλοβενία του Λούκα Ντόντσιτς (16:30, ΕΡΤ), το Μεξικό αντιμετωπίζει την Ρωσία (17:30, ΕΡΤ), η Βενεζουέλα τη Νότια Κορέα (19:30), η Βραζιλία την Κροατία του Μάριο Χεζόνια (21:00), η δυνατή Σερβία κοντράρεται με τις Φιλιππίνες στο Βελιγράδι (21:15, ΕΡΤ), ενώ τα ξημερώματα ο Καναδάς αντιμετωπίζει την Κίνα (1/7, 02:05, ΕΡΤ), στον όμιλο που αγωνίζεται η Εθνική μας ομάδα.

TAGS ELITE LEAGUE NBA ΠΡΟΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΟΣ ΑΝΤΖΕΛΕΣ ΚΛΙΠΕΡΣ ΦΟΙΝΙΞ ΣΑΝΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ