ΕΛΛΑΔΑ

Το μπασκετικό πρόγραμμα της ημέρας: Η Εθνική αντιμετωπίζει τη Λευκορωσία, ντέρμπι στην Α1 γυναικών

Ο Νίκος Ρογκαβόπουλος με την φανέλα της Εθνικής
Ο Νίκος Ρογκαβόπουλος με την φανέλα της Εθνικής EUROKINISSI

Η Εθνική ανδρών δίνει μεγάλη μάχη απέναντι στη Λευκορωσία στη Θεσσαλονίκη (17:00, Novasports News και LIVE από το SPORT24) για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, ενώ ντέρμπι αιωνίων θα έχουμε στην Α1 γυναικών με τον Ολυμπιακό να υποδέχεται τον Παναθηναϊκό (17:45).

Πλούσια μπασκετική δράση περιλαμβάνει το πρόγραμμα της ημέρας, με την Εθνική ομάδα να αντιμετωπίζει στη Θεσσαλονίκη τη Λευκορωσία (17:00, Novasports News και LIVE από το SPORT24) για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Μετά από την ήττα στο Νιούκαστλ από την Μεγάλη Βρετανία, η νίκη για τους διεθνείς είναι μονόδρομος.

Στον πάγκο της ομάδας επιστρέφει ο Σωτήρης Μανωλόπουλος που απουσίασε από το παιχνίδι στην Αγγλία ενώ διαθέσιμος για την Εθνική θα είναι και ο Λεωνίδας Κασελάκης.

17:00 Ελλάδα - Λευκορωσία (Novasports News)

Ντέρμπι αιωνίων στην Α1 γυναικών

Το ματς ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό στο ΣΕΦ είναι αυτό που ξεχωρίζει στο πρόγραμμα της 5ης αγωνιστικής στην Α1 γυναικών. Οι ερυθρόλευκες υποδέχονται τις πράσινες στην κεντρική σάλα του ΣΕΦ, στο ματς που ολοκληρώνει την αγωνιστική. Οι δύο ομάδες είναι οι μοναδικές αήττητες στο πρωτάθλημα συνεπώς σήμερα, μία από τις δύο θα γνωρίσει την πρώτη της ήττα.

Αναλυτικά το πρόγραμμα στην Α1 γυναικών:

12:00 ΠΑΣ Γιάννινα - ΟΑ Χανίων
12:30 Εσπερίδες Καλλιθέας - ΠΑΟΚ
15:00 Νίκη Λευκάδας - Ελευθερία Μοσχάτου
17:45 Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός

Τρίτωνας - Καρδίτσα για την Α2 Ανδρών

Με το ματς του Τρίτωνα με την Καρδίτσα συνεχίζεται η 8η στροφή της Α2 ανδρών εκεί όπου ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης θα υποδεχθεί τον Γιάννη Μπουρούση σε μία μεγάλη μονομαχία που θα καλυφθεί τηλεοπτικά από την ΕΡΤ Sports 2.

15:00 Τρίτωνας - Κάρδιτσα (ΕΡΤ Sports 2)

S24 Bet - Το Στοίχημα επιστρέφει στο SPORT24

Το SPORT24 απέκτησε νέα ενότητα με έγκυρο και μοναδικό περιεχόμενο για το Στοίχημα! Προγνωστικά στοιχήματος, προτάσεις και αναλύσεις με την υπογραφή του SPORT24 και της έμπειρης ομάδας δημοσιογράφων του. Καθημερινό περιεχόμενο με προτάσεις για το στοίχημα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ στο S24 BET.

TAGS ΕΛΛΑΔΑ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ ELITE LEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ