ΕΥΡΩΠΗ

Το μπασκετικό πρόγραμμα της ημέρας: Εντός έδρας μάχες για Περιστέρι, Ηρακλή και Ιωνικό στο FIBA Europe Cup, για τη δεύτερη νίκη το Λαύριο στο BCL

Οι Μουράτος και Κάρτερ στο ματς του Λαυρίου με την Ντιζόν
Οι Μουράτος και Κάρτερ στο ματς του Λαυρίου με την Ντιζόν INTIME

Τρεις εντός έδρας και έναν εκτός έδρας αγώνες στην Ευρώπη για τις ελληνικές ομάδες περιλαμβάνει το μπασκετικό πρόγραμμα της ημέρας με το Περιστέρι, τον Ιωνικό και τον Ηρακλή να δίνουν το δεύτερό τους ματς στο FIBA Europe Cup και το Λαύριο να αντιμετωπίζει την Ουνικάχα Μάλαγα στην Ισπανία (20/10, 21:30, Cosmote Sport4 και LIVE από το SPORT24).

Ημέρα Fiba Europe Cup και Basketball Champions League είναι η σημερινή για τέσσερις ελληνικές ομάδες. Συγκεκριμένα το Περιστέρι, ο Ιωνικός και ο Ηρακλής υποδέχονται τις αντιπάλους τους για το δεύτερο παιχνίδι των ομίλων FIBA Europe Cup ενώ το Λαύριο έχει δύσκολο έργο απέναντι στην Ουνικάχα Μάλαγα (20/10, 21:30, Cosmote Sport4 και LIVE από το SPORT24) του Φώτη Κατσικάρη, αλλά ψάχνει το 2/2 στο BCL.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει και πλούσιο θέαμα στο ΝΒΑ τα ξημερώματα της Πέμπτης με τέσσερις αναμετρήσεις με το ματς των Νικς απέναντι στους Σέλτικς να ξεχωρίζει (2:30) αλλά και το παιχνίδι των περσινών φιναλίστ των ΝΒΑ Finals, Φοίνιξ Σανς που αντιμετωπίζουν τους Νάγκετς του Γιόβιτς (05:00, Cosmote Sport4).

Ερχόμενο από μία ιστορική νίκη την πρώτη αγωνιστική απέναντι στην Ντιζόν με 65-63 με καλάθι και τάπα του Γκόινς στο φινάλε, το Λαύριο έχει την ψυχολογία με το μέρος του και θα παλέψει για το 2/2 απέναντι στην Μάλαγα του Έλληνα, Φώτη Κατσικάρη. Συνεπώς στην Ισπανία θα δούμε μία μάχη με ελληνικό χρώμα και δύο Έλληνες προπονητές στους πάγκους.

Το Περιστέρι του Σωτήρη Μανωλόπουλου ψάχνει την πρώτη του νίκη στους ομίλους με την βοήθεια του κόσμου του και υποδέχεται την ομάδα των Μπάκεν Μπέαρς (20/10, 19:00) από τη Δανία στο κλειστό "Ανδρέας Παπανδρέου" στο Περιστέρι. Την πρώτη αγωνιστική ηττήθηκε εκτός έδρας από την Τσμόκι Μινσκ με 87-85 στην παράταση και ψάχνει για τη νίκη που θα του δώσει αυτοπεποίθηση.

Από την άλλη, λίγο πιο μακριά από το Περιστέρι, στη Νίκαια, ο Ιωνικός υποδέχεται την Αντβέρπ (20/10, 19:00) και δίνει τον πρώτο εντός έδρας ευρωπαϊκό αγώνα μετά από πολλά χρόνια. Η ομάδα της Νίκαιας προέρχεται ήδη από την πρώτη της νίκη στους ομίλους απέναντι στην Μονς με 78-75 και θέλει να κάνει το 2/2 απέναντι στην ομάδα από το Βέλγιο.

Τέλος ο Ηρακλής αντιμετωπίζει στο Ιβανώφειο την τουρκική Μπαχτσεσεχίρ (20/10, 20:30) θέλοντας να σημειώσει και εκείνος την πρώτη του νίκη στους ομίλους. Την πρώτη αγωνιστική ηττήθηκε εκτός έδρας από την Λέιντεν με 71-63 και πλέον δίχως τον Θανάση Σκουρτόπουλο στον πάγκο που έλυσε τη συνεργασία του με τον σύλλογο, θα ψάξει για το θετικό αποτέλεσμα.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της ημέρας

19:00 Περιστέρι- Μπάκεν Μπέαρς (Youtube)

19:00 Ιωνικός-Αντβέρπ (Youtube)

20:30 Ηρακλής-Μπαχτσεσεχίρ (Youtube)

21:30 Ουνικάχα Μάλαγα- Λαύριο (Cosmote Sport4 και LIVE από το SPORT24)

02:00 Χόρνετς-Πέισερς (Cosmote Sport 7)

02:00 Πίστονς-Μπουλς

02:30 Νικς-Σέλτικς

02:30 Ράπτορς-Γουίζαρντς

05:00 Σανς-Νάγκετς (Cosmote Sport4)

TAGS ΕΥΡΩΠΗ FIBA EUROPE CUP ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ BWIN ΙΩΝΙΚΟΣ ΗΡΑΚΛΗΣ BASKETBALL CH. LEAGUE ΛΑΥΡΙΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ