ΕΛΛΑΔΑ

Το μπασκετικό πρόγραμμα της ημέρας: Εκτός έδρας ευρωπαϊκές μάχες για ΠΑΟΚ και Ιωνικό

Οι παίκτες του ΠΑΟΚ
Οι παίκτες του ΠΑΟΚ ΙΝΤΙΜΕ

Βραδιά Ευρώπης για ΠΑΟΚ και Ιωνικό που αντιμετωπίζουν εκτός έδρας τη Νίμπουρκ (19:30, Cosmote Sport 4 και LIVE από το SPORT24) και την Αντβέρπ (21:00), αντίστοιχα.

Δύσκολες εκτός έδρας αποστολές θα έχουν οι ελληνικές ομάδες στην Ευρώπη, με τον ΠΑΟΚ να αντιμετωπίζει εκτός έδρας τη Νίμπουρκ στην Πράγα (19:30, Cosmote Sport 4 και LIVE από το SPORT24) για το Basketball Champions League και τον Ιωνικό να ταξιδεύει στο Βέλγιο για να αντιμετωπίσει την Αντβέρπ (21:00) για το FIBA Europe Cup.

Ο ΠΑΟΚ προέρχεται από ήττα στο ελληνικό πρωτάθλημα από τον Παναθηναϊκό με 81-64 και ψάχνει μία νίκη-αντίδραση απέναντι σε έναν αντίπαλο που σαφώς δεν είναι εύκολος. Στο προηγούμενο μεταξύ τους ματς η Νίμπουρκ είχε φύγει νικήτρια από το PAOK Sports Arena με 84-83 με τους Θεσσαλονικείς να ψάχνουν το θετικό αποτέλεσμα στο δεύτερο μεταξύ τους παιχνίδι για τον όμιλο. Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας και ψάχνει τη νίκη που θα του δώσει βαθμολογική ανάσα και ελπίδες για τη συνέχεια.

Από την άλλη πλευρά, ο Ιωνικός έχει αποκτήσει αυτοπεποίθηση μετά από την μεγάλη νίκη που πήρε κόντρα στο Λαύριο για το πρωτάθλημα με 61-59 με ανατροπή και θέλει να μεταφέρει το μομέντουμ και στο Βέλγιο. Στο προηγούμενο μεταξύ τους ματς, η ομάδα του Κούρο Σεγκούρα είχε ηττηθεί στην έδρα της με 81-92, συνεπώς ψάχνε τη νίκη που θα την ξεκολλήσει από την τελευταία θέση της βαθμολογίας και θα την φέρει πάνω από τη Μονς.

Αναλυτικά το μπασκετικό πρόγραμμα της ημέρας

Νίμπουρκ - ΠΑΟΚ (19:30, Cosmote Sport 4)
Αντβέρπ - Ιωνικός (21:00)

TAGS ΕΛΛΑΔΑ ΙΩΝΙΚΟΣ ΠΑΟΚ FIBA EUROPE CUP BASKETBALL CH. LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ