EUROLEAGUE

Το μπασκετικό πρόγραμμα της ημέρας: Δοκιμάζεται στην Μαδρίτη ο Παναθηναϊκός, ντέρμπι στο ΟΑΚΑ

Ο Σέλβιν Μακ απέναντι στην Ρεάλ Μαδρίτης
Ο Σέλβιν Μακ απέναντι στην Ρεάλ Μαδρίτης EUROKINISSI

Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Ρεάλ Μαδρίτης για την 22η αγωνιστική της EuroLeague. Ντέρμπι στο ΟΑΚΑ, ανάμεσα σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ, για την 6η αγωνιστική της Stoiximan Basket League, ενώ ο Ηρακλής θα ψάξει τη δεύτερή του νίκη κόντρα στην Ρέτζιο Εμίλια για το FIBA Europe Cup.

Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ ρίχνεται στη μάχη σήμερα κόντρα στην Ρεάλ Μαδρίτης (22:00), με την ομάδα του Όντεντ Κάτας να ψάχνει τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη, μετά και την επικράτηση της Χίμκι στο ΟΑΚΑ με 94-78.

Η αποστολή των "πρασίνων" μόνο εύκολη δε πρόκειται να είναι, καθώς οι απουσίες των Γιώργου Παπαγιάννη και Ιωάννη Παπαπέτρου, θα δυσκολέψει σε μεγάλο βαθμό τον Όντεντ Κάτας, καθώς τόσο ο Ζακ Όγκαστ, όσο και ο Ντίνος Μήτογλου θα μοιραστούν το βάρος της θέσης "5".

Σημαντικό να αναφερθεί πως πρόκειται για ένα ιστορικό ντέρμπι, καθώς οι δύο ομάδες έχουν μεγάλη προϊστορία, από το 1962. Μάλιστα, ο συνολικός αριθμός των μεταξύ τους αναμετρήσεων ανέρχεται σε 42, εκ των οποίων η "Βασίλισσα" μετρά 26 νίκες, ενώ σε 21 εντός έδρας ματς των Μαδριλένων, μετρούν 16 νίκες έναντι 5 που έχουν οι "πράσινοι".

ΝΤΕΡΜΠΙ ΣΤΟ ΟΑΚΑ

Στο Κλειστό Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων, η ΑΕΚ θα υποδεχθεί απόψε τον ΠΑΟΚ (21:00) για την αναμέτρηση της 6ης αγωνιστικής της Stoiximan Basket League, σε επανάληψη του αγώνα που πραγματοποιήθηκε στις 5 Δεκεμβρίου και βρήκε νικήτρια την "Ένωση" με 85-84, κατόπιν απόφασης του αθλητικού δικαστή.

ΔΕΥΤΕΡΗ ΜΑΧΗ ΓΙΑ ΗΡΑΚΛΗ ΣΤΟ FIBA EUROPE CUP

Ο Ηρακλής πραγματοποίησε χθες (26/1) πρεμιέρα στο FIBA Europe Cup, το οποίο είχε μεταθέσει την πρεμιέρα του για τις 26 Ιανουαρίου λόγω της πανδημίας του κορονοϊού. Μάλιστα, μπήκε με το δεξί στην διοργάνωση καθώς επικράτησε της Κόρμεντ με 94-76. Σήμερα (27/1, 21:00), η ομάδα του Αστέριου Καλύβα θα αντιμετωπίσει την ιταλική Ρέτζιο Εμίλια, για το 2/2 στην διοργάνωση, ενώ την Παρασκευή (29/1, 13:00) θα αναμετρηθεί με τη βελγική Μπέλφιους Μονς

Το μπασκετικό πρόγραμμα της ημέρας (27/1)

EuroLeague:

Άλμπα Βερολίνου - ΤΣΣΚΑ Μόσχας (21:00)

Βιλερμπάν - Μπασκόνια (21:45)

Ρεάλ Μαδρίτης - Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ (22:00)

Βαλένθια - Ζάλγκιρις Κάουνας (22:00)

Stoiximan Basket League:

ΑΕΚ - ΠΑΟΚ (21:00, ΕΡΤ 3)

FIBA Europe Cup:

Ρέτζιο Εμίλια - Ηρακλής (21:00)

Δείτε το τηλεοπτικό πρόγραμμα της Τετάρτης (27/1)

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS EUROLEAGUE STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ