STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Το μπασκετικό πρόγραμμα της ημέρας: ΑΕΚ - ΠΑΟΚ για μία θέση στα ημιτελικά της Stoiximan Basket League και φινάλε κανονικής περιόδου στο ΝΒΑ

Ο Νίκος Ζήσης σε φάση από τον αγώνα ΑΕΚ - ΠΑΟΚ (11/5/2021)
Ο Νίκος Ζήσης σε φάση από τον αγώνα ΑΕΚ - ΠΑΟΚ (11/5/2021) EUROKINISI

Η ΑΕΚ υποδέχεται τον ΠΑΟΚ (17:00, ΕΡΤ 3 και LIVE από το SPORT 24) στο Game 3 με έπαθλο την πρόκριση στα ημιτελικά της Stoiximan Basket League. Εν αναμονή της αναβολής του 2ου τελικού στην Α1 Γυναικών Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός, τελευταία ημέρα της κανονικής περιόδου στο ΝΒΑ.

Η στιγμή που περίμεναν η ΑΕΚ και ο ΠΑΟΚ έφτασε. Σε λίγες ώρες η "Ένωση" υποδέχεται τον ΠΑΟΚ στο Game 3 των playoffs της Stoiximan Basket League (17:00, ΕΡΤ 3 και LIVE από το SPORT 24), σε έναν αγώνα που ο νικητής θα προκριθεί στα ημιτελικά και ο χαμένος θα δει την σεζόν του να ολοκληρώνεται.

Τα περιθώρια έχουν στενέψει πλέον για τις δύο ομάδες, που θα παίξουν όλη την σεζόν τους σε 40 αγωνιστικά λεπτά, με τον νικητή να αντιμετωπίζει τον Παναθηναϊκό στην επόμενη φάση. Η ΑΕΚ δεν θα έχει στην διάθεσή της τον Κιθ Λάνγκφορντ, ενώ ο ΠΑΟΚ αναμένεται να παραταχθεί πλήρης.

Η ΠΑΡΩΔΙΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΤΕΛΙΚΟΥΣ ΤΗΣ Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Βάσει προγράμματος, ο Παναθηναϊκός θα υποδεχθεί τον Ολυμπιακό στις 14:30 στον 2ο τελικό της Α1 Γυναικών. Αυτό όμως μοιάζει αδύνατο να γίνει, για μία σειρά από λόγους: Από το γεγονός ότι ΚΕΔ/ΕΟΚ δεν έχουν βγάλει ακόμα απόφαση για την ένσταση που έκανε το "τριφύλλι" για τον τρόπο λήψης απόφασης των διαιτητών για το καλάθι της Τσάστιτι Ριντ που θεωρήθηκε εκπρόθεσμο στην νίκη των "ερυθρόλευκων" με 72-70, μέχρι ότι δεν έχουν οριστεί ακόμα διαιτητές για τον 2ο τελικό!

Όπως και αν έχει, ό,τι και αν γίνει τελικά σήμερα (16/5) σίγουρα θα αποτελέσει μία ακόμα μελανή σελίδα για το ελληνικό μπάσκετ, το οποίο συνεχίζει να ταλαιπωρείται.

ΦΙΝΑΛΕ ΣΤΗΝ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΟΥ ΝΒΑ

Σε έναν... άλλο κόσμο (κυριολεκτικά και μεταφορικά), πολύ μακρινό από τον ελληνικό, το ΝΒΑ θα δει σήμερα (16/5) να ολοκληρώνεται η κανονική περίοδος, στην ολοκλήρωση ενός μαραθωνίου 72 αγώνων για κάθε ομάδα. Και αυτό θα συμβεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο: Με 15 αγώνες, αφού όλες οι ομάδες θα αγωνιστούν κανονικά.

Την δεδομένη στιγμή υπάρχει πανικός, αφού είναι ανοιχτά σχεδόν τα...πάντα: Από την 1η θέση στην Δύση (την οποία διεκδικούν Τζαζ και Σανς), μέχρι την την 2η θέση στην Ανατολή (την οποία διεκδικούν οι Μπακς με τους Νετς, διαβάστε εδώ όλα τα σενάρια για τους Μπακς) και από την 6η θέση στην Δύση που οδηγεί στα playoffs και μακριά από το play-in τουρνουά (την οποία διεκδικούν Μπλέιζερς και Λέικερς) μέχρι την 8η θέση στην Δυση, για την οποία θα παλέψουν σε μεταξύ τους αγώνα οι Γουόριορς με τους Γκρίζλις.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της ημέρας στο ΝΒΑ:

Νικς - Σέλτικς (20:00)

Ράπτορς - Πέισερς (20:00)

Γουίζαρντς - Χόρνετς (20:00)

Σπερς - Σανς (21:00)

Γουόριορς - Γκρίζλις (22:30)

Χοκς - Ρόκετς (02:00)

Νετς - Καβαλίερς (02:00)

Σίξερς - Μάτζικ (02:00)

Πίστονς - Χιτ (03:00)

Μπουλς - Μπακς (04:00)

Γουλβς - Μάβερικς (04:00)

Πέλικανς - Λέικερς (04:00)

Θάντερ - Κλίπερς (04:00)

Μπλέιζερς - Νάγκετς (04:00)

Κινγκς - Τζαζ (04:00)

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ ΑΕΚ ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ